Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Folie de silicon sau sticlă?

(Subiect creat la: 30-12-2020 10:35 PM)
31480 Vizualizări
NCristi
Pioneer
Opțiuni
Bună, ce părere aveți despre foliile de silicon? Protejează mai bine telefonul decât una de sticlă?
38 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Daca protejeaza mai bine nu stiu. De zgarieturi sigur protejeaza la fel de bine ambele.
Eu nu am prea folosit folii dar pe Note am de vreo luna o aliensurface si e minunata. O recomand!

L.E.: pentru protectie, o husa buna neaparat. Recomand huse originale Samsung sau Spigen. Daca telefonul cade rau... si cu folie de silicon si cu folie de sticla tot se duce ecranul. O husa buna poate proteja si ecranul

CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Sunt bune ambele din cate stiu, dar cea de sticla parca are sanse mai mari sa-ti salveze telefonul. Eu de cativa ani pe telefoanele curbate am evitat foliile, imi place sa traiesc periculos.
As168
Helping Hand
Opțiuni
Din experienta mea, cea de sticla protejeaza mai bine. Si o husa buna, facuta cu cap, nu doar sa arate bine.
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Eu folosesc folii de silcon de la Alien Surface doar că pe tabletă care are S-pen după o utilizare a S-penului se văd urme pe folie... cam după două ore se duc datorită tehnologiei... dar totuși dacă găsești o folie de sticlă de încredere și de calitate (mai ales dacă ai un dispozitiv cu s-pen) cu atât mai bine.
Dacă nu ai dispozitiv cu S-pen o folie de la Alien Surface este excelentă.
Cum spune și @ElfStone contează și o husă de calitate.
Nu te zgârci la astfel de accesorii.
Mai aveam prieteni care își cumpărau iPhone dar la folie și husă se zgârceau... cumparau o husă la 3 lei de pe Wish și după o lună... s-a zgâriat IPHONE-ul 😭
As168
Helping Hand
Opțiuni
Pai cind se zgarie rau, nu o inlocuiesti? Aveau o garantie pe viata, parca...le schimbau gratuit...
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cand zicea ca dup.a doua ore se duc, se referea la zgarieturi ca se regenereaza folia :face-with-stuck-out-tongue-and-winking-eye:
Asa este, aliensurface au garantie pe toata durata de viata a telefonului.

As168
Helping Hand
Opțiuni
Ah, scuze, am citit in diagonala! Esti mai fresh ca mine!
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Nu e nimic. Mai greșește omul. Mai ales la ore târzii 🥴
As168
Helping Hand
Opțiuni
Ha ha....astea-s tirzii? Alea ***** 2 dimineata incolo...
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Da, le schimbă gratuit. Dacă păstrezi cutia, maculatura și implicit folia afectată
Danìel
Helping Hand
Opțiuni
Eu am folosit pe parcursul anilor si de silicon si de sticla...cea mai buna pare sa fie de sticla, parerea mea.
Neaparat insotita si de o husa, chiar si ieftina dar sa ai si husa, te vor scutii de multe neplaceri.
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Da, sunt huse ieftine și bune ... în special alea din carbon sunt ca tancul de tari și protezează foarte bine telefonul.
As168
Helping Hand
Opțiuni
Daca te referi la alea din kevlar, nu sunt prea ieftine, dar sunt grozave.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Eu nu recomand huse sub 60, 70 de RON. La 100 de RON gasesti huse bune si nu costa o avere.

DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Eu când am folosit telefoane Samsung, doar huse originale am cumpărat.
Spre exemplu pe S20+ am husa asta, e comodă și protează foarte bine tot telefonul
E 170 de lei pe Mobile Direct. Apropo pe acest site am găsit cele mai calitative huse și prețuri destul de bune.

SmartSelect_20201230-231050_Samsung Internet Beta_9772.jpg

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Asa e! Au cele mai bune preturi si o gama foarte variata!

Legat de husa... nu imi plac astea de genul celei din poza 🤢 :face-with-tears-of-joy:

DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Gusturile nu se discută. Mie îmi place 🤗
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Hahaha. Repet, ba se discuta! Asta facem toata ziua :face-with-stuck-out-tongue-and-winking-eye: Heheheheheeh
Dap, fiecare cu husa ma-sii, vorba aia :-))

DualTech
Black Belt 
Opțiuni
🤣🤣🤣🤣

1609363653189_1609363653170.png

As168
Helping Hand
Opțiuni
Da, sint seriosi, imi plac si mie.