Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

EXTINDERE SPATIU STOCARE INTERNĂ

(Subiect creat la: 10-12-2024 09:22 AM)
309 Vizualizări
taiunelu
Voyager
Opțiuni
Putem mări spațiul de stocare internă al telefonului ,mutând aplicațiile care permit asta ,de pe stocarea interna pe cardul SD . Se intră în SETĂRI >>>Aplicații >>> scroll pe fiecare aplicație >>>schimbare spațiu stocare Am reusit astfel sa maresc spatiul de stocare cu 15% ..Atentie însă la scoaterea cardului SD din telefonCardul trebuie dezinstalat mai întâi sau ,ca alternativă , trebuie oprit telefonul .Succes !

image

image

image

4 Răspunsuri
Uncle_Andi
Pioneer
Opțiuni
Mulțumim!
0 Aprecieri
taiunelu
Voyager
Opțiuni
Cu mare drag !
0 Aprecieri
ovi88
Pioneer
Opțiuni
Cum se comportă aplicațiile și telefonul în general? Simți vreo încetinire, eroare sau altceva?
taiunelu
Voyager
Opțiuni
Motivul pentru care am ales soluția transferului apk pe cardul SD este că FB începuse sa meargă sacadat pe unele video-uri (reels ,etc ) . Nu am observat vreo îmbunătățire la rularea video-urilor pe FB .În concluzie ,nu se observă schimbări în comportamentul aplicațiilor ,totul e ok .În schimb ,am câștigat vreo 15% în plus spațiu de stocare ceea ce e notabil
- Nu toate apk . au buton de transfer ,majoritatea însă pot face asta ,fără efecte negative .De aceea trebuie luate pe rând ,din listingul APLICATII din SETĂRI .
Am transferat pe cardul SD : FB ,messenger FB ,Netflix ,Chomp(sms ),etc .N-ai cum să greșești!
0 Aprecieri