Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Eroare apa detectata in portul USB

(Subiect creat la: 06-10-2024 02:43 PM)
278 Vizualizări
v1p3r
Explorer
Opțiuni
Salut, am o problema cu un A52s, azi dimineata cand sa l pun la incarcat spunea ca ar avea apa in portul USB, telefonul neavand contact cu apa. Am urmarit pasii, l-am lasat sa se "usuce" cateva ore si tot nu functiona. Am dat un clear cache la USBSettings si a disparut eroarea, dar nu face contactul cu incarcatorul. La computer daca il conectez se incarca. Cum as putea remedia problema? Multumesc!
8 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Ai incercat și cu alt încărcător/cablu să vezi daca funcționează așa? Încearcă și un restart la telefon , poate ajuta.
v1p3r
Explorer
Opțiuni
Da, am incercat si restart si schimbarea incarcatorului si a cablului. Se incarca doar la pc, nu inteleg totusi de ce.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Dezactivează încărcarea rapidă și vezi dacă așa se încarcă.
v1p3r
Explorer
Opțiuni
Cand e activata incarcarea rapida, ba arata ca incarca, ba ca nu. Cand e dezactivata nu se intampla nimic...
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
La pc se încarcă la o putere mică și probabil de aceea merge. Este posibil să fie problema fie senzorul de umiditate fie circuitul de încărcare, fie portul USB. Ar trebui o verificare în service.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Salut!
Viper, ai folosit testarea componentelor hardware din Device Care (Întreținere dispozitiv)?
Revino cu capturi de ecran... te rog!
😉
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Salut, mergi in service. Ai probleme cu subplaca. Și eu am avut la fel. De două ori a trebuit să merg in service. Poți urmari postările pe contul meu.
0 Aprecieri
Members_08bamXQ
First Poster
Opțiuni

Eu am un samsung a34 5g, de o săptămână mă confrunt cu aceeași problemă. Am folosit toate metodele, mai puțin resetarea din fabrica.Sa fie eroare de soft?

0 Aprecieri