Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ekran samoczynnie włącza się i wyłącza

(Temat utworzony: 08-09-2022 01:46 PM)
2371 Wyświetlenia
panmaslo
Navigator
Opcje

Witam mam a03 jest spoko ale jest problem . Ekran się wyłącza i włącza tzn resetuje co mogę z tym zrobić?

16 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Jesteś w stanie nagrać, drugim urządzeniem zaistniały problem?
panmaslo
Navigator
Opcje
Właśnie będę nagrywał
0 Like
panmaslo
Navigator
Opcje
Bardzo ciężko to nagrać lecz mogę to wytłumaczyć, wygląda to tak jakby resetowały się sterowniki w Windowsie czyli czarny ekran na moment i wraca
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@panmaslo  Cześć

A jak ponownie uruchomisz telefon to dalej tak się dzieje?

YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Po pierwsze, zastosuj się do sugestii @PrzemekM, jeżeli ona nie pomoże, to należy przywrócić telefon do ustawień fabrycznych bez przywracania danych z kopi zapasowej (oczywiście dla siebie ją wykonaj). Pozwoli to sprawdzić, czy problem ma podłoże systemowe, czy jest to wada jakiegoś komponentu urządzenia.
panmaslo
Navigator
Opcje
Hej, dziś będę sprawdzał i napisze co dalej:)
0 Like
flyer0
Voyager
Opcje
Po prostu trzymam telefon, nic nie robię i potrafi włączyć sam ekran, dzieje się to nawet gdy telefon leży bez użytku, ja już nie wiem co ten samsung robi, gdy kupiłem ten telefon byłem bardzo zadowolony a wraz z one ui 6 jest gorsza wydajność oraz takie problemy.. wipe cache partition nie pomaga, model A52s 5G, już prawie rozważam powrócenie do one ui 5.1
Rogercc
Pioneer
Opcje
Chodzi Ci o ekran always on display?
A52s5GG
Student
Opcje
Ja również mam problemy z one ui 6. Ekran potrafi się zaciąć nagle i nie odpowiadać albo dymki czatu które kiedyś bardzo dobrze działały z Signalem teraz ciągle się zacinają