Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ecranul se blochează pe un Samsung A54

(Subiect creat la: 14-01-2024 02:00 PM)
421 Vizualizări
Tity10
Apprentice
Opțiuni
În fiecare zi de Vineri dimineata cand vreau sa utilizez telefonul ecranul nu mai răspunde la comenzi, funcționează din drept cu buton volum mic partea superioară, spre partea inferioară ecranul este blocat, ce problemă poate fi dacă funcționează doar o parte din ecran. Ce pot să îi fac sa nu se mai blocheze. Setările nu au legătură cu funcționari a unei părți din ecran.
4 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Până în acea zi a funcționat normal telefonul? A suferit vreun șoc?
0 Aprecieri
Tity10
Apprentice
Opțiuni
A funcționat normal și funcționează și acum, 2 - 3 șocuri mici dacă are, dar în ultimele 4 zile de Vineri a apărut această problemă. E ca și cum este o setare ceva de blocare a ecranului.
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Daca ai posibilitatea, conectează -l la un PC, laptop și intră în modul de recuperare (recovery mode) și dă-i un wipe cache partition și tot de acolo după aceea un Repair app, după reboot sistem now. Daca n-ai posibilitatea instalează Good Guardians din Galaxy Store și din respectiva suita instalezi Galaxy App Boister pentru optimizarea tuturor aplicațiilor și după restart telefon.
0 Aprecieri
Tity10
Apprentice
Opțiuni
Aceasta posibilitate am luat-o în calcul căci am mai avut unele probleme cu telefonul și am dat resetare si s-a rezolvat, dar am vrut sa vad dacă au mai pățit și alții această simtomă sa funcționeze doar o parte din ecran și sa se întâmple doar în zile de Vineri, probabil după ora 0 .
0 Aprecieri