Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ecran

(Subiect creat la: 31-05-2023 07:51 PM)
801 Vizualizări
Marian1977
Pioneer
Opțiuni
De ce îmi apare pe ecran în fundal urmele aplicației Tik Tok? Îmi apare sus și jos. Aplicație a fost instalata pe telefon, după resetarea telefonului a rămas o pată sus și jos cu niște comenzi din aplicație. Acum nu am instalată aplicația pe telefon. Ce e de făcut? 

10 Răspunsuri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Dacă este o urma deranjanta, schimba display-ul într-un service autorizat Samsung.
Bafta !
0 Aprecieri
Marian1977
Pioneer
Opțiuni
Mă refeream la cauză. Nu cred că este normal.
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Cred ca te referi la ceva gresit. Fara suparare. Cauza esti tu. Prea multa porcarie de tik-tok-pok. Efectul e ce vezi pe ecran. Se numeste burn-in. Asta e efectul cauzei. Nu scapi decat cu schimbarea displayului. Stiu ca e frustrant si cam scump. Dar hey.. distractia costa.
Imi pare rau ca-ti dau vestea proasta. Cam toti de pe aici de altfel. Dar trebuie sa schimbi displayul daca e foarte deranjant 😞
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Marian1977
Pioneer
Opțiuni
Telefonul a fost al unui copil de al meu. A fost o observație după ce i-am dat restartare.
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Este posibil să fi apărut efectul burn-in (arderea afișajului).
Se rozolvă doar prin înlocuirea displayului.
0 Aprecieri
Marian1977
Pioneer
Opțiuni
Mulțumesc. Nu e deranjant, doar eram nelămurit. Nu am mai pățit la nici un telefon asa ceva.
0 Aprecieri
Marian1977
Pioneer
Opțiuni
Deci atenție cu Tik-Tok!
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Este efectul de burn-in. Citește aici: https://www.samsung.com/ro/support/mobile-devices/ce-este-efectul-de-burn-in/ Se rezolvă doar daca schimbi display-ul telefonului.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Cate ore stateai pe Tik-Tok??îți schimbi display-ul și gata cu Tik-Tok..
0 Aprecieri
lazlar14
Black Belt 
Opțiuni
a zis Marian că folosește telefonul de la copilul lui. Nu îl întreba cât a stat el, men.
0 Aprecieri