Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dziwne zdjecia w galerii

(Temat utworzony: 05-09-2021 07:50 PM)
1043 Wyświetlenia
analyzer65
Troubleshooter
Opcje
Od kilku dni po otwarciu Moje pliki-ostatnie pliki, widzę miniaturki zdjęć albo ikonek czy coś typu nieruchomych gifów, których nie pobierałem. Nie wiem skąd to może się brać. Mają rozszerzenie .png albo .ogg.
Te pliki .ogg to chyba dźwięki. Bo dla Samsung Members zmieniałem domyślne dźwięki powiadomień i włączałem dostępne więc ich obecność w ostatnich plikach mnie nie dziwi ale pozostałe jak na zrzucie nie wiem skąd się biorą...

image

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Ten trzeci obrazek od góry kojarzy się z Bean Bird (ptakiem w kształcie fasoli), tj. cyfrowym asystentem w telewizorach LG z systemem WebOS😛

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
HalliwellA40
Helping Hand
Opcje
Witam. Trzy pliki z rozszerzeniem. ogg to są dźwięki jakiejś aplikacji bo też je mam po ostatniej aktualizacji aplikacji ze sklepu Google Play podejrzewam że to Google Gmail ale nie jestem pewny. Też miałem zdziwienie jak zauważyłem te pliki myślałem że to jakiś błąd, usunąłem je ale one z powrotem powróciły. Pozdrawiam.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jedyne co mi przychodzi do głowy to obrazy pochodzące z zewnętrznych aplikacji. Może niektóre gry lub aplikacje posiadają grafiki, które są zapisywane i widoczne właśnie w aplikacji Moje pliki. Czy obrazy te widoczne są również w Galerii?

Rozwiązanie
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Ten trzeci obrazek od góry kojarzy się z Bean Bird (ptakiem w kształcie fasoli), tj. cyfrowym asystentem w telewizorach LG z systemem WebOS😛

Rozwiązanie
HalliwellA40
Helping Hand
Opcje
Witam. Trzy pliki z rozszerzeniem. ogg to są dźwięki jakiejś aplikacji bo też je mam po ostatniej aktualizacji aplikacji ze sklepu Google Play podejrzewam że to Google Gmail ale nie jestem pewny. Też miałem zdziwienie jak zauważyłem te pliki myślałem że to jakiś błąd, usunąłem je ale one z powrotem powróciły. Pozdrawiam.
analyzer65
Troubleshooter
Opcje
W Galerii nie są widoczne.
analyzer65
Troubleshooter
Opcje
Mam tv LG i pilota na telefon w postaci aplikacji. Więc to pewnie stąd 🙂
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Tak właśnie mi się wydawało😄