Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Deblocare telefon

(Subiect creat la: 27-09-2023 08:04 AM)
3755 Vizualizări
Lauri20
Journeyman
Opțiuni
Bună dimineața! Copilul meu și-a blocat telefonul, a uitat parola și i l-au blocat. Nu-i mai da voi nici amprenta nici recunoașterea facială. Cum aș putea sa il deblochez?
2 Soluţii
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Parola contului Google sau Samsung de pe telefon le stiti? Telefonul a fost inregistrat in Smart Things sau Find My Mobile? Pe site-ul SmartThings Find, se pot da comenzi telefonului inclusiv sa il deblochezi

https://smartthingsfind.samsung.com/Screenshot_20230927_081711_Chrome.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Ca sa punem capat acestei discutii, singura metoda legala si sigura de indepartare a FRP-ului este prezentarea la un service Samsung, cu factura telefonului. Orice altceva echivaleaza cu a invata pe cineva cum sa intre prin efractie intr-o casa, ceea ce intra in sfera penalului, conform legilor din Romania (indiferent de regulamentul forumului)

Vizualizare soluţie în postul original

2 Soluţii

27 Răspunsuri
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Parola contului Google sau Samsung de pe telefon le stiti? Telefonul a fost inregistrat in Smart Things sau Find My Mobile? Pe site-ul SmartThings Find, se pot da comenzi telefonului inclusiv sa il deblochezi

https://smartthingsfind.samsung.com/Screenshot_20230927_081711_Chrome.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Lauri20
Journeyman
Opțiuni
Nu a fost înregistrat, si nici parolele nu le știe 😥. Doar telefonul meu il găsește.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Gaseste doar telefonul tau pentru ca te-ai logat cu contul tau in smartthingsfind.
Logheaza-te cu contul lui pe site-ul oferit de @RapierXDA  si vezi daca apare ceva.

Lauri20
Journeyman
Opțiuni
Nu pot baga alt cont,doar al meu
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Te loghezi pe un PC sau laptop si intri pe site-ul acela. Nu de pe telefon.

Lauri20
Journeyman
Opțiuni
Norocul nu este de partea lui, nici de pe laptop nu pot imi trebuie windows 10 si eu am8
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Atunci ati putea incerca la service cu dovada achizitiei. Resetul la setarile de fabrica fara a sti parolele contului Google declanseaza FRP (Factory Reset Protection) si telefonul nu mai poate fi accesat. Deblocarea se poate face doar in centre specializate oferind dovada achizitiei....mai exista si metode neoficiale dar sunt ilegale si atrag raspundere penala, nu va putem ajuta aici cu asa ceva

Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Sunt tutoriale pe YouTube in care îți arată cum poți ,, păcăli,, acel Factory Resset Protection si pune un alt cont de goole, chiar nu este foarte complicat, am încercat și merge.
0 Aprecieri
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Iar apare problema ca existe soluții dar sunt neoficiale și ilegale?.. Credeți ca unui om cu probleme de acest gen ii mai pasa ca e ilegala soluția sau nu atâta timp cât telefonul lui are probleme și vrea sa o rezolve fără bătăi de cap? Mbine sunt și 50% șanse ca topicul acesta sa fie făcut drept teapa iar telefonul sa fie furat iar noi încercăm să ajutam un hot dar mna..
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Bravo Yony! Ne-ai zis-o tu iarăși!

Tu înțelegi ca nu sunt permise discuțiile de genul pe platforma oficiala? Nu ca zic eu sau @RapierXDA, ci ca astea sunt regulile!
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
1.Vreu sa vad și eu regulile acestea, sunt tare curioasa unde trebuie sa ma duc sa le vad?
2.Voi nu sunteți moderatori dar se vede ca aveți pile la el de faceti atâta pe șefii, dar nu este comunitatea voastră! Toți membrii sunt egali între ei inclusiv voi!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

@EmilianN oare o poți ajuta pe colega, pentru ca in noi nu are incredere?

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ti-am dat in postul meu de mai jos atat citat cat si link cu Termenii si conditiile. Esti libera sa le citesti. Sunt de altfel mai multe topicuri cu reguli pe care ar fi util sa le studiezi. Nu suntem moderatori dar in calitate de utilizator egal cu tine iti pot spune ca faci ceva incorect sau ca nu este permis un anumit lucru, nu inseamna ca fac pe seful daca iti atrag atentia. Si tot in calitate de utilizator egal cu tine iti pot spune cand stalcesti limba romana (atat tie cat si altora) si ca nu se scrie "a-ti" ci "ati" si nici "abea" ci "abia"...pe Reddit nu te faci de ras traducand cu Google dar aici da

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

E vina corectorului... :-)))

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @Yonelaa ,

Recitește ce a scris @RapierXDA - https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-a/deblocare-telefon/m-p/8267748/highlight/true#M450...

Nu sunt permise discuțiile de acest gen pe plaforma Samsung Community, adică în public. Ce discuți tu în privat cu un utilizator sau altul este treaba ta și doar a ta.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Este problema ta daca cauti si folosesti procedurile respective si la fel o faci pe riscul tau. Aici, conform Regulilor Comunitatii, este interzisa discutia despre lucruri sau proceduri ilegale fie ca tie iti convine sau nu si nu putem recomanda sau explica cum sa faci lucruri care incalca legea.

Si nu in ultimul rand, se pare ca vezi doar partea in care nu ajutam dar uiti ca, la fel de bine ca persoana X care de buna credinta doreste sa scape de FRP, exista si hoti sau persoane cu intentii mai putin benefice care pot citi si invata si ei cum sa o faca. Nu intereseaza ca poti gasi pe Google....nu vei gasi aici.

In plus, daca ceva se intampla cu telefonul cuiva care incearca procedura, va veni aici spunand ca noi am invatat-o si nu tu vei fi cea care ii vei raspunde.

Iti las mai jos link cu "Termenii de Utilizare a Serviciului" in caz ca doresti sa ii recitesti, din care citez: "

• Postările care încalcă legea sau încurajează/susțin încălcarea legii. Acestea includ calomnie, sfidarea instanței și încălcarea dreptului de autor;
  • Sfaturi care ar putea sau este foarte posibil să ducă la încălcarea oricărei garanții de produs sau echipament Samsung, ori abuzare a serviciilor Samsung sau la evitarea oricăreia dintre garanțiile sau controalele Samsung; și
  • Postarea sau transmiterea oricăror informații sau programe software care conțin un virus, vierme, cal troian sau alte componente distrugătoare sau distructive;"

https://eu.community.samsung.com/t5/regulile-comunit%C4%83%C8%9Bii-faq/termeni-de-utilizare-a-servic...

Ar trebui chiar sa le consulti mai des, constat ca memoria iti este selectiva cand vine vorba de ele.

Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Va dați seama că nu mulți au citit regulile acestea, nu e ca și cum ne apar pe prima pagina :))
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Pai daca nu stii regulile nu inseamna ca nu se aplica!

Daca sari pe geam, crezi ca nu se aplica legea gravitatiei daca nu o cunosti?

De asta suntem noi Members Stars... pentru ca le-am citit si pentru ca indrumam lumea pe comunitate sa respecte regulile (ar trebui sa tii cont de ce iti spunem, ca nu vorbim din auzite).

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Necunoasterea regulilor sau legilor nu te exonereaza de raspundere. Asta cu "nu am citit", "nu am stiut", etc mai merg la grădinița nu la nivelul asta. Faptul ca nu citeste cineva regulile nu inseamna ca cei care raspund nu le-au citit.

Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Oare nu ar fi mai ok sa i se zică în privat persoanelor care au nevoie de metode "neoficiale"?. Da e ilegal, problema la noi este ca e permis. Nu te prinde nimeni din păcate.
Cum unii vor un apk de exemplu, ala e ca un fleac. E ușor de făcut.
Nici eu nu încurajez, însă să îi ajuți pe unii eu zic ca nu e cea mai mare problema. În cazul frp, mai mult o țin pt mine ca nu ști cum e persoana respectiva.
Oricum, din ce știu la acea aplicatie trebuie o versiune mai veche, de vreo 6 ani ca restul nu mai merg, astea mai noi. Știu ca am mai ajutat pe cineva (dacă citește poate își aduce aminte) dar în privat.
Nu e problema nimănui ca pirateria încă e permisa la noi. Filme, muzica, jocuri etc totul moca. Spotify moca, yt moca și câte or mai fi. Romanul a prins idea ca dacă e moca de ce sa plătesc? Problema e sa tina pt el, nu sa știe toată tara ca atunci apar probleme. Poate de asta a murit vanced, însă tot a reînviat.