Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

De ce telefonul meu A15 incarca foarte greu?

(Subiect creat la: 25-12-2024 09:58 PM)
274 Vizualizări
CChit
Journeyman
Opțiuni
Acum cateva zile am incarcat telefonul si a fost ok incarca in 2h si acum incarca in 8h. Am schimbat cablul, am dat update la software si tot greu incarca
15 Răspunsuri
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
Poate încărcătorul este problema. Încearcă cu altul. Și cablul de încărcare trebuie să fie în anumiți parametrii.
CChit
Journeyman
Opțiuni
Cablul este de la un A54
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Posibil sa fie stecherul de vina, nu neapărat cablul. Dacă nu, poate sa fie și mufa, deși puțin probabil. 8h e chiar mult indiferent ca e fast charge sau nu.
Nu îți apare niciun mesaj de eroare pe ecran la conectare?
CChit
Journeyman
Opțiuni
Nu
CChit
Journeyman
Opțiuni
Am incercat si alt stecher si alt cablu si alt incarcator
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Dacă ai folosit și alea, posibil doar mufa sa mai fie. Poate e ceva mizerie în ea. Opțiunea de fast charge e activa? Dacă o ai.
CChit
Journeyman
Opțiuni
Am fast chargingu ii activat si mizerie nu ii
CChit
Journeyman
Opțiuni
Am crezut ca ii de la update ca nu l-am facut dar l-am facut si tot greu ii
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
De la un update nu as prea crede. Poți testa și alte încărcătoare dacă ai la îndemână, sau sa vezi de mufa lui dacă s-a deteriorat într-un service.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Cablul și încărcătorul sunt originale Samsung?
După durata de încărcare se pare că telefonul nu recunoște încărcătorul. Încearcă să îl încarci oprit și vezi dacă este la fel. Dacă da, și dacă încărcătorul și cablul sunt originale atunci e posibil să fie o problemă hardware.
CChit
Journeyman
Opțiuni
Toate sunt originale
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Ai făcut un test în Samsung Members, pe pagina de asistență? Încearcă și cu telefonul închis. Dacă tot așa se încarcă îți sugerez să îl trimiți în service.
Opțiuni
Salutare,
O cunostiinta de-a mea are A15 si nu a intampinat o astfel de problema pana acum. Foloseste incarcarea Fast Charging la 25W si telefonul se incarca pana la 100% in jur de 1h 30m - 1h 45m. Probabil sa fie vreo problema doar la telefonul tau, nu stiu...
CChit
Journeyman
Opțiuni
Multumesc tuturor, am rezolvat problema relativ
Members_k4aeztE
First Poster
Opțiuni

Salutare și eu am aceeași problemă ași putea sa știu cum ați reușit să rezolvați această problemă? Pentru că de la 2h30m acum face aproape 10h și nu știu cum ași putea să o rezolv Pentru că mă schimbat 3 încărcătoare și tot același rezultat. Vaș mulțumi mult pentru răspunsul dumneavoastră.

0 Aprecieri