Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czytnik linii papilarnych w Samsung Galaxy A55

(Temat utworzony: 02-01-2025 05:50 PM)
472 Wyświetlenia
Czarro
Pioneer
Opcje
Witam wszystkich. Mam taki problem z moim telefonem Galaxy A55. Dotyczy on czytnika linii papilarnych. Czasami ( zdarzyło mi się to około 3 razy ) jak próbuję odblokować telefon odciskiem palca to jakby ten czytnik nie pokazuje światła które zawsze towarzyszy gdy skanuje twój odcisk palca. Czytnik wtedy nie działa i muszę restartować telefon. Czy ktoś wie jaka jest tego przyczyna? Będę wdzięczny jesli ktoś wie cokolwiek. 
8 Odpowiedzi
Czarro
Pioneer
Opcje
Ekran blokady wygląda w ten sposób. Zdjęcie zrobiłem starym telefonem20250102_180719_1000007365_1735837750.jpg
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam co 3 dni oraz po ponownym uruchomieniu telefonu pierwszy raz nie można odblokować go czytnikiem lini papilarnych i będzie wymagał wpisania kodu.
Czarro
Pioneer
Opcje
Tylko ten czytnik po prostu się blokuje jakby. Nie można go użyć.
0 Like
Czarro
Pioneer
Opcje
Jakby się zepsuł a nie zablokował nawet
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Ma Pan na myśli że ikone czytnika widać tylko nie reaguje na odcisk?
0 Like
Czarro
Pioneer
Opcje
Dokładnie a ekran jest jakby na pół przepołowiony ( na dole jest jaśniej niż na górze )
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
W takim razie proszę na początek wykonać zabieg Wipe Cache Partition.
Instrukcja:
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
Jeżeli to nie pomoże proszę wyczyścić dane aplikacji Biometria. Ustawienia --> Aplikacje --> 3 kreski --> Pokaż aplikacje systemowe --> OK --> Biometria --> Pamięć --> Wyczyść dane.
Czarro
Pioneer
Opcje
Dobra spróbuję
0 Like