Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czasem nie dzwoni... 😡

(Temat utworzony: 26-06-2021 01:24 PM)
1299 Wyświetlenia
LEA1710
Apprentice
Opcje
Często się zdarza, że mój telefon nie dzwoni. Gdy ktoś do mnie dzwoni - u mnie ani dzwonka ani wyskakującego okienka i informacją o próbie połączenia. Natomiast za jakiś czas przychodzi SMS z informacją, że jakiś numer próbował się ze mną połączyć! Ludzie mają pretensje, że nie odbieram, a u mnie nic nie dzwoniło 😡. A przecież telef. był wolny i w zasięgu. 
Mój aparat to Galaxy A51, nr modelu SM-A515F/DSN. Dzieje się tak odkąd mam ten właśnie aparat. Czasem nawet kilka razy dziennie, raz mam dzwonienie a raz nie mam. 
Na poprzednim Samsungu (chyba to był Galaxy J6) tego nie było. 
Co się dzieje? Wina aparatu? Ustawień? Ale wszytko sprawdzilam i jest niby o.k. 
I dotyczy to różnych dzwoniących, więc problem z pewnością jest po mojej stronie. W czym może być problem?
0 Like
6 Odpowiedzi
ajngel
Pathfinder
Opcje
Miałem podobny problem na szczęście na 2 aparatach jak i huwawei tak i Samsung bardziej obwinialbym operatora. Ale poszukaj czy nie masz programu blokującego niechciane połączenia ja akorat taki mam na fb każde połączenie zostaje odzucony i dostaje powiadomienie.Moze uciążliwe ale nie mam niechcianych połączeń
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Jeżeli masz zewnętrznego antywirusa, to również tam sprawdziłbym ustawienia dotyczące połączeń.
LEA1710
Apprentice
Opcje
Dziękuję Wam, zaraz wszystko posprawdzam 🙂
0 Like
ajngel
Pathfinder
Opcje
Mam nadzieję że pomogłem polecam włożyć inny nr tel i sprawdzić jak będzie tak samo szukamy dalej
LEA1710
Apprentice
Opcje
Posprawdzałam i trochę pozmieniałam ustawienia, teraz pozostaje czekać czy sytuacje się powtórzą 🤔
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Ja na A30s miałem problem ze znikającym dźwiękiem powiadomień. Tzn. powiadomienia przychodziły, ale nie było dźwięku powiadomień. Wyłączenie i włączenie telefonu pomagało. Problem całkiem zniknął po zainstalowaniu aktualizacji do Androida 11 z UI 3.1 i przywróceniu telefonu do ustawień fabrycznych. Wiem, że problem trochę inny, ale hard reset telefonu często pomaga gdy telefon dziwnie się zachowuje.
0 Like