Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cum se poate vedea viața bateriei?

(Subiect creat la: 03-05-2022 08:08 AM)
583 Vizualizări
ion2k
Explorer
Opțiuni
Samsung batery
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

In aplicatia Samsung Members, mergi la tabul Get Help, alegi interactive checks si alegi baterie de acolo.

Mai poti instala si aplicatii terta, de genul AccuBattery, insa trebuie sa incarci de cateva ori pana iti poti face o idee despre baterie.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

7 Răspunsuri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Din câte știam eu pe telefoanele cu android nu se poate accesa meniul acesta ! Se poate doar pe iphone !
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

In aplicatia Samsung Members, mergi la tabul Get Help, alegi interactive checks si alegi baterie de acolo.

Mai poti instala si aplicatii terta, de genul AccuBattery, insa trebuie sa incarci de cateva ori pana iti poti face o idee despre baterie.

ion2k
Explorer
Opțiuni
Ok mulțumesc
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Poți consulta și pagina cu articole de tip ”how to”, unde vei găsi și sfaturi pentru optimizarea bateriei. Link aici: https://eu.community.samsung.com/t5/%C8%99tiri-%C8%99i-nout%C4%83%C8%9Bi/ghiduri-utile-how-to-pentru...

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
ciprianos3
Pathfinder
Opțiuni
Deschizi aplicatia "setari" > intretinere baterie si dispozitiv > baterie
RobertIonita
Pioneer
Opțiuni
La samsung nu îți va apărea cum este la iphone life battery în procentaj. Îți va apărea "stare buna" etc
alzr
Pathfinder
Opțiuni
Nu se poate la android.