Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Cum pot schimba limba emailurilor de la Samsung?

(Subiect creat la: 28-01-2022 10:59 AM)
614 Vizualizări
Mario4k
Helping Hand
Opțiuni

Buna ziua! Stie cineva cum pot schimba limba emailurilor de la samsung?Imi vine in Olandeza si vreau sa imi vina in Romana.Tin sa mentionez ca telefonul este achizitionat in Romania.

1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Nu stiu daca o sa poti tu, dar incearca sa te loghezi aici cu contul tau si vezi ce optiuni ai de schimbare a locatiei / limbii : https://account.samsung.com/membership/contents/profile/profile-gate

Daca nu poti modifica nimic, iti sugerez sa iei legatura cu Samsung , divizia servicii : ACASĂ | Asistenţă pentru clienţi | CONTENT & SERVICES (samsung.com)

Eu nu pot accesa linkul din Google Chrome asa ca te sfatuiesc sa incerci alt browser.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

32 Răspunsuri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Nu stiu daca o sa poti tu, dar incearca sa te loghezi aici cu contul tau si vezi ce optiuni ai de schimbare a locatiei / limbii : https://account.samsung.com/membership/contents/profile/profile-gate

Daca nu poti modifica nimic, iti sugerez sa iei legatura cu Samsung , divizia servicii : ACASĂ | Asistenţă pentru clienţi | CONTENT & SERVICES (samsung.com)

Eu nu pot accesa linkul din Google Chrome asa ca te sfatuiesc sa incerci alt browser.

Mario4k
Helping Hand
Opțiuni
Imi scrie Limba Romana,Tara sau regiune Tarile de jos
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Pai asta e problema... tara sau regiunea "gresita" si primesti informatii de marketing de acolo.

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Din pacate, tara nu o poti schimba. Va trebui sa accesezi linkul al doilea si sa deschizi un ticket la Samsung. Click pe Samsung Account si ii rogi frumos sa te ajute.

0 Aprecieri
Mario4k
Helping Hand
Opțiuni
Multumesc de raspuns!
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
La Profile info din contul Samsung de pe smartphone sau tabletă
ai opțiunea de a alege limba pentru email.
0 Aprecieri
Mario4k
Helping Hand
Opțiuni
Cum am scris si mai sus acolo arata:Limba Romana,Tara dau Origine Tarile de jos
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Ai întrebat cum poți schimba limba pentru emailuri.
Țara nu o poți modifica,însă poți alege limba aşa cum ți-am spus.
De aici:
Settings/Accounts and backup/Manage accounts/Samsung account/My profile/Profile info
Țara nu se poate modifica,opțiunea de modificare este blocată.Screenshot_20220128-120643_Samsung account_8900.jpg
0 Aprecieri
Mario4k
Helping Hand
Opțiuni
Am vorbit cu cei de la Samsung si ei au zis ca sunt Abonat la Samsung Olanda si ca de asta primesc emailuri Samsung in Olandeza
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Asta este altceva.
Dar limba în care poți primi emailurile o poți alege de acolo.
Important este să rezolvi.Screenshot_20220128-121422_Samsung account.jpg
0 Aprecieri
Mario4k
Helping Hand
Opțiuni
Il am in Romana de cand am telefonul,dar tot in Olandeza primesc emailurile.Oricum pot de pe aplicatia asta sa vad update urile,stirile noi etc.Screenshot_20220128-121954_Chrome_19948_1643365194.jpg
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Despre ce dispozitiv este vorba mai exact?
Dacă îl activai de nou cu o cartelă SIM de România sau utilizai WI-FI cu IP de România ar fi trebuit să fie ok.
Poate te ajută suportul tehnic mai mult,discută cu ei totuşi,chiar dacă ai mai vorbit... să vezi ce se poate face.
0 Aprecieri
Mario4k
Helping Hand
Opțiuni
Samsung Galaxy A51,Este achizitionat din Romania,Cartela SIM din Romania.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Dar aveai cartela SIM în telefon când ai apăsat Power on prima dată?
Faptul că l-ai achiziționat din Romănia nu înseamnă implicit că este destinat pieței noastre.
De aici este problema.
Cu CSC-ul...
0 Aprecieri
Mario4k
Helping Hand
Opțiuni
Asta nu mai stiu...
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Poți rezolva într-un service autorizat eventual,dacă au ei amabilitatea să îți scrie un firmware pentru România.
Deşi bănuiesc că nu prea o să ai suport legal,cred că a fost adus pe anumite canale "gri" şi vândut de un comerciant de la noi.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Problema nu este la telefon ci la contul Samsung. Atunci cand a fost creat , a fost creat folosind o tara / regiune diferita de Romania. Implicit, in momentul in care a optat pentru informatii de marketing, a fost pus pe lista respectiva. 

Exact acelasi lucru l-am patit si eu, insa aveam SUA. Am discutat cu cei de la Samsung (linkul pe care l-am postat mai sus) si mi-au schimbat tara. Pe urma am optat pentru a primi info de marketing si am inceput sa primesc e-mailuri din Romania.

Nu are legatura cu codul CSC al telefonului.

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
În anumite situații are.
Îl ajută suportul tehnic probabil,aşa cum ai scris tu.
În fond asta este ideea,să rezolve situația corect.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da, clar, insa nu strict la situatia cu e-mailurile de la Samsung Olanda, asta incerc sa zic.

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Aşa este,eu am luat în calcul varianta în care i se putea genera un cont Samsung implicit de Olanda,având acel CSC specific Olandei.
Însă spune că are ROM.
🙂