Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Consum memorie Ram ridicat

(Subiect creat la: 10-01-2023 12:11 AM)
553 Vizualizări
AndreyRlz
Pathfinder
Opțiuni
Salutare, dețin de o luna un Samsung A33 5G, nu am făcut cine știe ce pe el, am instalat câteva jocuri și niște aplicații de citit ebooks. Am observat ca fara sa fac nimic, cum deschid telefonul și întru în setări, am la RAM consum de 3.3GB din 6GB, și mai ciudat scrie 1.8GB disponibili, pai și restul unde sunt?? Totul este original pe telefon, nu am schimbat OS sau pus software piratat.... Ce îmi recomandati și dacă sa ma îngrijorez? 
5 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Orice "expert" in subiect iti va spune ca "RAM-ul nefolosit este RAM  irosit"!

Telefonul stie sa isi elibereze suficienta memoria RAM pentru orice task pe care il pui sa faca asa ca ideea de a avea cat mai multa memorie RAM nefolosita este una gresita din punctul meu de vedere.

Important este ca telefonul tau se se miste asa cum iti doresti tu iar daca asta nu se intampla, de multe ori, vina nu este a memoriei RAM... cel putin nu pe telefoanele low end - mid end... ci un cumul de factori.

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Instalează Good Guardians şi cu ajutorul utilitarului Memory Guardian vei înțelege din acel grafic cum stă situația în cazul tău.
Ți-am lăsat captură cu graficul, la tine categoric va fi diferit. Dacă nu se depăşeşte acel prag de 80% marcat cu linia aceea roşie nu ai motive de "panică".
Chiar şi în cazul în care se depăşeşte acel prag prin restartarea smartphone-ului sau prin închiderea forțată a unor aplicații pe care nu le utilizezi memoria se va elibera.
Aici ai aplicația Good Guardians.
https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.android.samsung.utilityapp Screenshot_20230110_003927_Memory Guardian.jpg
lazlar14
Black Belt 
Opțiuni
bă, limitati aplicatiile din fundal. ajută si la baterie dar si la performanta. cu metoda asta foloseam la a51 si se misca mai repede. Uite cum se face: Setări -> întreținere dispozitiv -> Baterie și apeși pe "Limite utilizare in fundal" -> pe lista "aplicații inactive" treci aplicațiile pe care le folosește des, bagi jocuri și aplicațiile ebooks. La lista "Aplicații pentru somn profund" bagi aplicațiile pe care nu le folosești și nu vrei să le ștergi, cum ar fii rețele sociale sau jocuri. Și în lista "Aplicații active întotdeauna" alegi CU GRIJĂ aplicațiile pe care le vrei să ruleze în continuare. Dacă ai un program fitness sau media player pentru melodii, le treci acolo (SĂ NU TRECI APLICAȚIILE PE CARE LE FOLOSEȘTI DES ASTFEL PA. Telefonul trece aplicațiile la inactivitate automat. Notificările o să vină mai greu sau o să apară după ce ai deschis aplicația) Dacă ți-a fost de folos, poți să-mi bifezi comentariul ca soluție. Ai spus că memoria telefonului tău se umple când îl deblochezi și poate că soluția asta o să te ajute. *)
3Merlin
Legend
Opțiuni
Bine ai venit în comunitatea Samsung din România, Andrei!
Ți-ai rezolvat problema legată de folosirea memoriei R.A.M.?
Nu uita să instalezi suita Good Guardians, pe care o găsești în Samsung Galaxy Store și să bifezi ca soluții acceptate comentariile celorlalți membrii ai comunității.
😉
AndreyRlz
Pathfinder
Opțiuni
Problema Ram nu s a rezolvat nici după update ul la OneUi 6.1 / Android 14, asa a fost dintotdeauna cu telefonul asta sa consume aproape toată memoria Ram tot timpul, bine ca nu are lag e fain ca design și nu se blochează ca altfel îl vindeam de mult
0 Aprecieri