Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Conectare telefon-televizor

(Subiect creat la: 21-07-2023 01:19 AM)
630 Vizualizări
AndreiAlin
Explorer
Opțiuni

Cum mă pot conecta de pe un samsung a13 pe un philips smart tv 

9 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Ce vrei să faci mai exact? Ce model e TV-ul și ce sistem de operare are? Mai mult decât să instalezi o telecomanda pe telefon, sau să faci Screen Mirroring, nu cred că poți să faci.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @AndreiAlin ,

Pentru a primi ajutor trebuie să oferi mai multe informații despre ceea ce încerci să faci. Cu cât e contextul mai clar, cu atât mai probabil cineva va ști să-ți ofere informații care să-ți rezolve problema.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
AndreiAlin
Explorer
Opțiuni
Ași dori să fac screen mirroring
Tervi
Voyager
Opțiuni
Instalează din Galaxy Store. Folosesc pentru A 53 la un tv Philips cu Android. Screenshot_20230721_170504_Galaxy Store.jpg
AndreiAlin
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc frumos
0 Aprecieri
AndreiAlin
Explorer
Opțiuni
Salut am instalat aplicația și am încercat să mă conectez pe tv și nu îmi căsește tv-ul adică aplicația merge dar acolo la ,,cast" îmi scrie ,,no nearby devices were found"
Tervi
Voyager
Opțiuni
Activezi bluetooth în telefon, apoi mergi la setări tv, telecomenzi și accesorii și adaugi telefonul acolo. 20230721_180930_1000025680_1689952173.jpg
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Dacă ai un tv smart tv cu Android ar trebui să aibă un meniu cu anumite aplicații pentru care va trebui să îți descarci aplicația pentru respectivul TV pe telefon și va trebui să arate în felul următor îți voi lăsa mai jos în screenshotScreenshot_20230721_235624_VIDAA.jpg
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Tot nu ai scris ce model e TV-ul? Suporta Screen Mirroring? În general aceasta se face prin wifi. Se poate și prin bluetooth dar merge mult mai încet. Cauta și activează pe TV o funcție de genul wireless display sau screen mirroring sau Miracast. Caută în manual dacă TV- ul are o astfel de funcție și dacă da, cum o activezi.