Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ce este Spotify?

(Subiect creat la: 02-11-2020 11:27 AM)
1406 Vizualizări
Popbogdan
Explorer
Opțiuni

Salutare tuturor, vreau sa stiu ce e Spotify, e pentru  muzica? Am ceva de platit sau este gratuit?

image

0 Aprecieri
9 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Mi-e foarte greu sa inteleg ce ai vrut sa spui. Presupun ca te intrebi ce e spotify si daca e gratis?
E un program pentru muzica. Varianta gratis nu e prea placuta si iti recomand varianta platita care e destul de ieftina.

Popbogdan
Explorer
Opțiuni
vreau sa spun despre sunt pe gratis daca ascult muzica
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da, poti asculta si gratis, dar cu anumite limitari.

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

@ElfStone I-am dat eu o mână de ajutor, acum cred că se înțelege mai bine ce a vrut să spună. Nu-i așa, @Popbogdan ?

Cred că majoritatea utilizatorilor publică mesajele de pe telefonul mobil, ceea ce poate îngreuna ușurința scrierii și a editării.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Hehe, multumim de ajutor! Cum am spus si in alta postare, auto corectorul asta, bata-l vina 🙂

Popbogdan
Explorer
Opțiuni
păi am văzut ceva pe premium si nam dat de el si e mai bine asa fara platit
0 Aprecieri
RezvanSi
Explorer
Opțiuni
Este gratis
Este ca un fel de youtube doar că îți bagă reclame despe anumite chestii
0 Aprecieri
Popbogdan
Explorer
Opțiuni
multumim pentru ajutor si imi cer scuze ..
0 Aprecieri
Octa
Navigator
Opțiuni
Spotify este o aplicație prin care poți asculta muzică, podcast-uri, cărți audio, etc. Este superbă, muzica se aude mai clar ai o grămadă de playlist-uri pe placul fiecăruia ( multe sunt personalizate) doar ca varianta gratie e destul de neplăcută, dar varianta premium care costă în jur de 24-25 lei e superbă. Mai pe scurt o recomand, îmi place mai mult ca YouTube dar este un bun deal și YT Premium.
0 Aprecieri