Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Casting prin cablu usb tip C >> Hdmi

(Subiect creat la: 03-04-2025 12:23 PM)
139 Vizualizări
taiunelu
Voyager
Opțiuni
Salut 
Am două dispozitive Google Chromecast 3 cu care făceam mirroring și streaming de pe un Galaxy A14 pe TV -uri Led non smart .Recent ,unul s-a defectat și ,fiindcă nu prea se mai găsesc ,intenționez să -l înlocuiesc cu un cablu gen mufă USB tip C >>> mufă HDMI .Nu știu însă dacă telefonul Galaxy A14 livrează semnal video pe mufă usb tipC .A mai încercat cineva metoda asta ? Ce probleme ar apare ?Se poate face și streaming sau doar oglindire ecran ? Mulțumesc frumos ,!
1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Din câte știu seria A nu are posibilitate de conectare prin USBC - HDMI.
La telefoanele care acceptă astfel de conectare merge foarte bine față de conectarea prin wifi.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

5 Răspunsuri
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Din câte știu seria A nu are posibilitate de conectare prin USBC - HDMI.
La telefoanele care acceptă astfel de conectare merge foarte bine față de conectarea prin wifi.
taiunelu
Voyager
Opțiuni
ATA ETE ! Mulțumesc, poate găsesc un chromecast 3 pe olx..
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Acolo e posibil să găsești. În magazine nu am mai văzut.
0 Aprecieri
taiunelu
Voyager
Opțiuni
Asa e ! Nu se mai fabrică ,au apărut chromecast 4 ,cu 4k rezolutie ,la 400 roni dar nu mă bag prea scumpe
Am găsit chromecast 3 ,acum ,pe olx , în jur de 100 roni și deși dealerii ma asigură că fac mirroring + streaming ,nu prea am încredere... Voi mai vedea...
0 Aprecieri
costintn
Voyager
Opțiuni
recomand sa ti iei chromecastul ala mai nou, detin pe al treilea si cam are lag de un timp in anumite aplicatii de streaming, spre exemplu spotify ul nu se mai incarca, dar apple music ul merge
YouTube mai are lag uneori