Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Care este durata de viata a unui smartphone din seria A?

(Subiect creat la: 10-09-2022 09:47 AM)
1930 Vizualizări
dumitrucosmin
Pioneer
Opțiuni

Am avut 2 telefoane Samsung din gama A, A5 2016 care  după 3 ani incepuse sa se restarteze si A50 care iar după 3 ani deodata incepe sa se blocheze restarturi numai pot face nimic pe el.

Acum detin un A53 asta se intampla la gama A care după 3 ani te lasa deodata sau si la gama S? Care este durata de viata sau cum se strică telefoanele? As vrea sa stiu fiecare opinie de la detinatori de telefoane Samsung.

3 Soluţii
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Eu de obicei schimb telefoanele anual sau mai repede. Am un prieten care inca foloseste un Note 9 si nu se plange deloc. Note 9 a facut 4 ani in August. 

Depinde foarte mult de cum este folosit telefonul si cata grija ai de el.

Daca planuiesti sa tii un telefon pentru mai mult de 3, 4 ani, o schimbare de baterie si o resetare generala o data pe an cred ca face minuni.

De curand Samsung ofera 4 ani de actualizari majore pentru telefoane + securitate. Asta inseamna ca cel putin 4 ani poti tine un telefon fara probleme.

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, problema nu e de la telefon. Problema ești tu. Dacă le umbli în software este normal sa facă tot felul de gesturi sau daca erau pline de viusi sau tot felul de aplicatii fara rost ( clear phone sau nu mai stiu eu ce aplicații de genul ) Am un s5 mini care încă merge perfect. Folosit vreo 4 ani și nu are nimic schimbat.

Soluţie
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Durata lor de viață depinde cel mai mult de aplicatiile pe care le folosesti si de temperatura pieselor/bateriei e parerea mea. Nu e exclus la actualizări de soft sa apara probleme dar daca e doar la tine atunci nu e de acolo.
Mai am printr-un sertar primul telefon samsung pe care l-am luat pe touch un galaxy core 2 din 2014 și încă merge dar cum e vechi cam nicio aplicatie nu mai merge ok pe android 4.
Bunica are un j5 2015 la care i-am schimbat bateria cam acum 1 an jumate si încă merge bine.
Tata un j5 17 nu are probleme decât burn in un pic pe sus.
Eu s10e de 3 ani jumate si aici recunosc ca unele actualizări de soft iau făcut probleme cu încălzirea si performanta mai mică dar au rezolvat cu ultimul update problema.
Apoi acel s7 edge daca te-ai uitat pe comunitate când am zis de el ca a venit o femeie cu el la magazin si mi la lasat de tot sa vad ce sa fac cu el. Placa de baza schimbată după 6 ani + resetare si merge fara probleme chiar dacă are burn in si asta de la o aplicatie ce o folosit femeia.
Deci problema cu blocarea telefonului e probabil sa fie de la aplicații sau daca a fost folosit intens când era telefonul cald deja posibil o piesă in el. Daca nu ai ceva foarte important pe ele poti da resetate ca după 3 ani sau adunat multe pe el cache de la aplicații instalate si altele șterse plus update de soft. Daca nu reușești încearcă din butoane numa sa tii minte contul de google de pe ele.
Mama mai are un a20s parcă dar nu se pune ca are doar 1-1 an jumate de când îl are iar eu mai am un a52s de vreo 3 luni când avea probleme s10e cu încălzirea si performanta mică. Probabil la android 13 fac trecerea pe a52s.

14 Răspunsuri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Eu de obicei schimb telefoanele anual sau mai repede. Am un prieten care inca foloseste un Note 9 si nu se plange deloc. Note 9 a facut 4 ani in August. 

Depinde foarte mult de cum este folosit telefonul si cata grija ai de el.

Daca planuiesti sa tii un telefon pentru mai mult de 3, 4 ani, o schimbare de baterie si o resetare generala o data pe an cred ca face minuni.

De curand Samsung ofera 4 ani de actualizari majore pentru telefoane + securitate. Asta inseamna ca cel putin 4 ani poti tine un telefon fara probleme.

dumitrucosmin
Pioneer
Opțiuni
Deci depinde de cate actualizari majore ofera ...sa sti ca ai dreaptate a 50 a primit2 actualizari majore plus un an de de securitate
Deci 3 ani..
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Hai sa fim serioși, problemele de genul celor descrise de tine sunt din vina utilizatorilor si aplicațiilor instalate. Nu o sa trimită samsung un update să-ți facă telefonul sa se restarteze. Mai ales cu 3 telefoane care au aceeași problemă ar trebui să-ți pui întrebarea ce faci tu greșit. Defecțiuni din vina Samsung, in principiu, sunt cele hardware.
Inca mai am printr-un sertar un A 2015, recent l-am dat cuiva sa il folosească, a funcționat neașteptat de bine.
Soluţie
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, problema nu e de la telefon. Problema ești tu. Dacă le umbli în software este normal sa facă tot felul de gesturi sau daca erau pline de viusi sau tot felul de aplicatii fara rost ( clear phone sau nu mai stiu eu ce aplicații de genul ) Am un s5 mini care încă merge perfect. Folosit vreo 4 ani și nu are nimic schimbat.
dumitrucosmin
Pioneer
Opțiuni
Youtube facebook wats up din astea fara jocuri fara alte aplicati care mananca resurse multe! Adevarat ca folosesc youtube mult adica ma uit la diverse clipuri
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Nu asta este problema, dacă doar atât ai făcut pe el posibil sa fie problema bateria la a50, dar dai o resetare din fabrica o data la 6 sau 12 luni
dumitrucosmin
Pioneer
Opțiuni
Am facut de toate problema ca in 3 ani de zile nu a facut o faza nici macar un restart si deodata ma lasat bateria tot asa incarcare pana la 85 la suta am respecat mai toate astea dar na de aia intreb deodata orce fac se blocheaza si se incalzeste la spatebsus partea unde nu sunt camerele poate e procesorul na asta e asta si celalat telefon asemenea.. exact la fel am eu ghinionul asta...
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Încearcă sa ii dai la a50 resetare din fabrica din butoane, poate își revine
whoo
Helping Hand
Opțiuni
Dețin un Note 8 ... ( în ianuarie au fost 4 ani de când îl am ...) 👍 funcționează perfect ... nu am avut nici o problemă cu el ...👍
Cât timp funcționează și își face treaba , nu intenționez să - l schimb ...👍 .... 🙋‍♂️
TraianS
Explorer
Opțiuni
Samsung galaxy j7 2016 funcționează perfect la fel și a50 după 3ani și 6luni
Soluţie
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Durata lor de viață depinde cel mai mult de aplicatiile pe care le folosesti si de temperatura pieselor/bateriei e parerea mea. Nu e exclus la actualizări de soft sa apara probleme dar daca e doar la tine atunci nu e de acolo.
Mai am printr-un sertar primul telefon samsung pe care l-am luat pe touch un galaxy core 2 din 2014 și încă merge dar cum e vechi cam nicio aplicatie nu mai merge ok pe android 4.
Bunica are un j5 2015 la care i-am schimbat bateria cam acum 1 an jumate si încă merge bine.
Tata un j5 17 nu are probleme decât burn in un pic pe sus.
Eu s10e de 3 ani jumate si aici recunosc ca unele actualizări de soft iau făcut probleme cu încălzirea si performanta mai mică dar au rezolvat cu ultimul update problema.
Apoi acel s7 edge daca te-ai uitat pe comunitate când am zis de el ca a venit o femeie cu el la magazin si mi la lasat de tot sa vad ce sa fac cu el. Placa de baza schimbată după 6 ani + resetare si merge fara probleme chiar dacă are burn in si asta de la o aplicatie ce o folosit femeia.
Deci problema cu blocarea telefonului e probabil sa fie de la aplicații sau daca a fost folosit intens când era telefonul cald deja posibil o piesă in el. Daca nu ai ceva foarte important pe ele poti da resetate ca după 3 ani sau adunat multe pe el cache de la aplicații instalate si altele șterse plus update de soft. Daca nu reușești încearcă din butoane numa sa tii minte contul de google de pe ele.
Mama mai are un a20s parcă dar nu se pune ca are doar 1-1 an jumate de când îl are iar eu mai am un a52s de vreo 3 luni când avea probleme s10e cu încălzirea si performanta mică. Probabil la android 13 fac trecerea pe a52s.
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Toate, dar absolut toate telefoanele Samsung pe care le-am cumpărat de când a apărut telefonia mobilă în România, le-am "băgat în sertar" funcționale. Doar bacteriile s-au deteriorat. Depinde și cum folosești și întreții telefonul, dar ține și de puțin noroc. Am văzut postarea ta și am încărcat un S3 și funcționează.
David889
Hotshot
Opțiuni
Eu am avut un note 5 care m-a tinut 4 ani. Acum le schimb mai des, o data la 1 an 2
perdonana
Student
Opțiuni
Salut , cum vad de cat timp am un telefon Samsung?
0 Aprecieri