Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cand vine actualizare software pe A70?

(Subiect creat la: 05-01-2021 12:19 AM)
745 Vizualizări
aandrei
Apprentice
Opțiuni

Salutare! De câteva zile tot verific dacă am software update pe A70-ul meu si nu-mi da nici-o actualizare. Pe telefonul tatălui meu, A20s, are deja One UI 2.5. Sa fie oare nepăsarea celor de la Samsung de seria A sau e de la telefon?

0 Aprecieri
9 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Care e ultima actualizare primita? Un screenshot cu ce ai la info, software (sa se vada si service provider) ?

aandrei
Apprentice
Opțiuni
Uite aici.

Screenshot_20210105-002652_Settings.jpg

Screenshot_20210105-002525_Software update.jpg

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu e nimic in neregula cu telefonul, ai ultima actualizare disponibila.
La inceputul lui Decembrie, s-a trimis 2.5 in UK. Presupun ca va ajunge in curand si in Romania... trebuie doar sa astepti.

0 Aprecieri
aandrei
Apprentice
Opțiuni
Cred ca o sa dea update-ul in Mai cand este programat One UI 3.0. Multumesc oricum!! 😊
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cu placere! Sper sa iti vina in curand 🙂

aandrei
Apprentice
Opțiuni
Doamne ajuta!🙏
0 Aprecieri
Lucian17
Helping Hand
Opțiuni
Trebuie sa apara si in RO. Poti urmari aici statusul actualizarilor: https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a70/firmware/#SM-A705FN
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Salut. Pentru România a venit update la OneUI 2.5, doar pentru cele luate la abonament fie la Vodafone, Orange sau Telekom, încă din 20 respectiv 22 decembrie. Am luat în luna trecută fiind decembrie legătura cu relații cu clienții și mi-au zis că undeva prin ianuarie o să vina acel update de OneUI 2.5.
Stai liniștit că dacă va apărea un update vei fi notificat pe telefon, dacă desigur este conectat la Wi-Fi pentru descărcarea automată de update.
Atenție! poți urmări statusul accesând acel link de SamMobile, dar nu este un site oficial, ție poate să îți apară update astăzi și la ei pe site să apară mâine fiind miercuri.
Deci acel site nu este unul oficial ‼️
App. și eu dețin un A70 și aștept acel update.

Site oficial https://doc.samsungmobile.com/SM-A705FN/ROM/doc.html momentan nu este disponibil nimic acolo până când nu apare și pentru telefoanele luate la liber.

Acum 1 lună a apărut în UK și acum 2 luni a apărut update și în Europe, dar la noi mai durează un pic pentru telefoanele luate la liber.
0 Aprecieri
samA70
First Poster
Opțiuni
La ultimul uodate .. nu mai am optiunea de inconite la 2 sim-uri. A ramas doar 1 iconita. Cu reusesc sa le pun pe.amandoua la loc sa.pot selcta eu de pe ce cartela sa sun fara sa.ma intrebe aplicatia de pe ce cartela sa sun .
0 Aprecieri