Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Calitatea proastă a story-urilor de pe Instagram...

(Subiect creat la: 07-01-2021 10:49 AM)
12328 Vizualizări
clesomnia
Pioneer
Opțiuni
Deci am o dilemă
În momentul în care pun un story pe Instagram care conține GIF-uri, respectiv Instagram music, calitatea scade groaznic.
Problema e ca altor persoane cu acelasi telefon nu li se intampla..
( si stiu ca atunci cand pui un gif se adauga un overlay peste poza si oricum îi scade calitatea dar e prea rău cum îmi apare mie :)) 

image

Deci problema e de la instagram sau de la telefon? 😔
20 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Opreste aplicatia din recente, tine pe ea apasat, app info , storage, clear cache. Daca nu ajuta, nu ai ce-i face. 
Eu zic ca tine de calitatea gif-ului si de instagram. Daca ai vrun prieten/a cu telefon identic , trimite-i gif-ul si vezi daca exact acelasi gif se incarca diferit pe acelasi telefon. 

clesomnia
Pioneer
Opțiuni
din pacate nu a functionat :') poate instagram va fi optimizat si pentru telefoanele astea :))
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da, asa este.. tine de aplicatie.
Eu zic ca, chiar daca nu s-a rezolvat problema, topicul se poate inchide. 
Poti alege solutii din raspunsurile oferite 🙂

0 Aprecieri
kakasi
Journeyman
Opțiuni
cred ca e cea mai draguta pisicuțe pe care am văzut-o!!!

IMG-20201227-WA0001_168.jpg

Danìel
Helping Hand
Opțiuni
care din ele 🤣👍
0 Aprecieri
kakasi
Journeyman
Opțiuni
Ambele!
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Ce cute! 🥰
0 Aprecieri
kakasi
Journeyman
Opțiuni
Multumesc mult!!

IMG-20201227-WA0003_170.jpg

DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Al meu se relaxează pe balansoar... n-are nici o treabă 😆

20200609_081344-STYLE-01_941.jpg

kakasi
Journeyman
Opțiuni
Ce dragut!!
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Merci 🥰
0 Aprecieri
GabrielJean
Voyager
Opțiuni
Eu la Instagram am problema cu filmarea. Sacadeaza mult cand fac un story video si misc camera. Pur si simplu nu cred ca este optimizata aplicatia
Danut5
Helping Hand
Opțiuni
nu este optimizata , și despre calitate , la iphone se vede cel mai bine și boomerang-urile , video cât și story-urile cu gif-uri sau emoji-uri , depinde de cei de la instagram ... ei fac diferențele ptr a te muta la Apple...
GabrielJean
Voyager
Opțiuni
da, mereu aplicatiile merg mai bine pe iphone, sunt optimizate mult mai bine. Iphone-uri sunt cateva si e usor de facut optimizari. In schimb la android e mai greu avand in vedere piata uriasa de telefoane
Felixanu
Explorer
Opțiuni
Si culmea ca samsung are parteneriat cu instagramu. le a facut butoane dedicate, l au chemat pe Zuckemberg la lansari si uite ca si de pe un s10 cum am eu tot comprima ca dracu storyurile pe instagram!
Do something about it #samsung

#instagram #loves #apple #more
0 Aprecieri
GabrielJean
Voyager
Opțiuni
In afara de butoane dedicate pentru share direct din camera, restul e vrajeala🤣
0 Aprecieri
Danìel
Helping Hand
Opțiuni
Dubla masura.
Asa se procedeaza in ziua de astazi, aplicatiile lor mrg mai bine pe produsele facute de ei....vor sa mai castige cumparatori de la samsung
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Așa fac toate aplicațiile astea compresii la fotografii și videoclipuri.
De preferat este să utilizezi camera implicită a smartphone-ului și apoi să încarci chestiile pe rețelele sociale
Danut5
Helping Hand
Opțiuni
la fotografie nu scade calitatea daca o postezi pe story , scade numai daca pui un emoji/sticker/gif
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Calitatea nu scade ... evident, dar detaliile nu vor fi aceleași ca făcute cu aplicația de cameră.
Dacă o mai și editezi va scade și calitatea deoarece dacă acestea rămân la aceeași calitate atunci produsul de încărcare și publicare va fi mai lung ceea ce poate enerva utilizatorul