Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Buna seara. Pareri despre a33? Multumesc

(Subiect creat la: 18-05-2022 07:24 PM)
4657 Vizualizări
zuzu5
Pioneer
Opțiuni
Buna seara pareri despre a33? Multumesc
12 Răspunsuri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Mai bine A52s ca e mai ieftin iar dacă prinzi și o extrareducere de 20% la altex e și mai și. Urmărește site-ul altex sau media galaxy și aboneaza-te la newsletter sa primești e-mail când sunt extrareduceri.
0 Aprecieri
zuzu5
Pioneer
Opțiuni
Ms
0 Aprecieri
Opțiuni

Sfatu meu ia-ți a33 5g este mai nou plus update 4 ani și 1 an securitate nu-ți lua a52s doar pentru că are un procesor puțin mai bun  acest model este deja depășit ca update 

0 Aprecieri
zuzu5
Pioneer
Opțiuni
Ok ms
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Nu contează ca are patru versuri de android..și A52s are trei dar cine tine patru cinci ani un telefon? Peste doi ani nu mai merge ca la inceput, apoi după patru. A52s e peste la procesor, camere ..
0 Aprecieri
zuzu5
Pioneer
Opțiuni
Ms
0 Aprecieri
zuzu5
Pioneer
Opțiuni
Ms am luat a33 5g si e destul de bun
Members_Ch0ZTuS
First Poster
Opțiuni

Din pacate nu iti pot spune lucruri prea bune despre acest telefon. Este un telefon foarte slab calitativ, are lagu.ri si se incinge destul de tare. Am avut un Huawei Nova 5t de care imi pare foarte rau ca l-am vandut si am achizitionat acest telefon de la Vodafone. Eu zic ca e o investitie foarte proasta. Grija mare ! si nu e cu rautate cand spun aceste lucruri....este foarte adevarat. asa ca mai bine renunta la idee

0 Aprecieri
Members_Ch0ZTuS
First Poster
Opțiuni

Scuze...revin..referitor la baterie , sunt de asemenea foarte dezamagit..deci acel Nova 5t tinea o zi full fara probleme si avea o baterie de 3700 mA, pe cand asta mai mult de 4 ore nu duce si cu siguranta pe parcurs va scadea performanta. La Huawei ai avantajul ca bateria se imbunatateste o data cu utilizarea  si chiar pe parcurs are autonomie mai buna, pe cand la Samsung e praf. Imi pare rau tare ca am achizitionat acest Samsung A33

0 Aprecieri
zuzu5
Pioneer
Opțiuni
Eu nu am probleme cu el .oricum ms
0 Aprecieri
mobilestatsro
First Poster
Opțiuni

Salutare. A33 din toate punctele de vedere. O comparație între A33 și A53 cât și ceva păreri, găsești aici.

0 Aprecieri
Members_u6zFzj3
First Poster
Opțiuni
Samsung A 33 cel mai prost telefon din toate punctele de vedere ,nu recomand !
0 Aprecieri