Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak sieci komórkowej A52s 5G

(Temat utworzony: 04-08-2024 04:05 PM)
1075 Wyświetlenia
lordwiesiek
First Poster
Opcje
Po najnowszej aktualizacji oui 6.1 telefon czyta kartę sim ale nie widzi żadnej sieci. Czy da się to jakoś naprawić. Nie da sie twz zmienic trybu pracy. Komunikat nie mozna zmienić trybu sieciowego. Czyścilem cash partition, resetowalem ustawienia sieci, robiłem reset, wgrywałem najnowsze softy odinem i nic. 

image

5 Odpowiedzi
Slawek23
Hotshot
Opcje
@lordwiesiek próbowałeś może wyjąć kartę przeczyścić styki, ewentualnie przełożyć do drugiego gniazda. Jeśli masz inny telefon to możesz też spróbować sprawdzić kartę czy nie jest może uszkodzona.
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@lordwiesiek, Czy w informacjach o telefonie widzisz numery IMEI ?

Foldziarz
Explorer
Opcje
Możliwe że nastąpiła blokada operatora sieci komórkowej. Jeżeli jest kupiony z drugiej ręki. Mógł mieć wgrana antyblokade. Piszę czysto teoretycznie.
pamalsko
First Poster
Opcje
Cześć, czy udało Ci się rozwiązać problem? Dzisiaj pojawił się u mnie identyczny problem.
PatrykF
Expert
Opcje

@pamalsko Problem pojawił się po aktualizacji? Próbuj standardowo z czyszczeniem partycji cache, resetem ustawień sieci komórkowej i wszystkich ustawień:

Wipe Cache:
https://www.youtube.com/watch?v=5RrGHHwvARM

Resetowanie sieci komórkowej i wszytkich ustawień:
Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetowanie wszystkich ustawień/Resetowanie ustawień sieci komórkowej.