De ce telefonul A30 nu are înregistrare ecran? Vizualizare anunț
Hello, @denisa1234 N-aș putea să-ți spun de ce nu toate modelele de telefoane Samsung au această fun... Vizualizare anunț
Adevărata inovație accesibilă tuturor.
Custom List Message Item |
---|
De ce telefonul A30 nu are înregistrare ecran? Vizualizare anunț
EmilianN
Hello, @denisa1234 N-aș putea să-ți spun de ce nu toate modelele de telefoane Samsung au această fun... Vizualizare anunț |
Bună seara! Stie cineva cum se poate instala ONE UI 3 pe un alt telefon decât s10 si s20 Sau stie... Vizualizare anunț |
Buna seara! Am o intrebare scurtă, nu ar trebui sa primesc One UI 2.1 pe telefonul meu? Vizualizare anunț |
Actualizare securitate in septembrie pentru octombrie. Chiar dacă e o zi. E totusi inainte 😵 😯 Păcat totusi ca nu e... Vizualizare anunț |
Salut, am făcut o proba dezactivând aceasta setare si telefonul merge fara "lag". Anterior cand era activată această setare telefonul avea... Vizualizare anunț
OdoClaudiu
La s23ultra nu am aceasta problema. Am și un A52 cred de firma și megre oribil. O sa încerc și chest... Vizualizare anunț |
Salut, o sa primească Galaxy A50 update la One UI 2.1? Intreb pentru ca a ramas pe 2.0 si nu mi se pare in regula sa ofere support mai mult... Vizualizare anunț |
De ce nu functioneaza Dark Mode la facebook. Am A50. Am un telefon mai vechi si apare in setări la facebook sa activezi mod întunecat. Iar pe A50... Vizualizare anunț |
Buna seara. Mi-am scapat telefonul pe gresie. Desi are husa si folie a inceput sa se inegreasca si sa se extinda. Cat m- ar costa schimbarea de... Vizualizare anunț
RapierXDA
Garantia acopera defectele de fabricatie, asigurarea sau care plus acopera problemele cauzate de nea... Vizualizare anunț |
Doar la mine pe Sam. A20e bateria, de la 25% se descarca din ce in ce mai repede? Vizualizare anunț
AdyEy
Posibil sa fie de la o anume aplicatie sau mai multe. Eu ti as recomanda sa dezactivezi/dezinstalezi... Vizualizare anunț |
Buna ziua ! Folosesc un Samsung Galaxy A21s si are husa flip. Ce setări accesez pentru a mi se bloca automat telefonul atunci cand inchid husa... Vizualizare anunț
SAGEATA
Bună ziua am o tableta samsung tab 9 și husa originala pentru ea dar nu se deschide ecranul când des... Vizualizare anunț |
De la ultimul update telefonul meu are 3 probleme 1 Nu imi mai merge sunetul si microfonul 2 Isi da singur restart cam... Vizualizare anunț |
Problemă cu ecranul: se deschide singur, tastează aleatoriu singur, etc. Ce naiba are? Vizualizare anunț |
Buna seara nu pot încărca telefonul . Când conectez cablul usb la portul de încărcare mi se afiseaza un mesaj care scrie că nu se poate încărca din... Vizualizare anunț
EmilianN
Salut @TuTy93 ! Dacă ai încercat deja să folosești un alt încărcător, iar mesajul este același, cole... Vizualizare anunț |
Stie cineva cand o sa avem One UI 3 pentru samsung galaxy a51? Vizualizare anunț |
Salutare, De aproximativ o saptamana, telefonul mi se inchide sau se restarteaza din senin, fie noaptea, fie in timp ce vorbesc la... Vizualizare anunț
ElfStone
Ce model e?Vezi ca unele modele au probelema cu UHQ in setarile de sunet.Dai disable la UHQ si la Do... Vizualizare anunț |
Salut! De la ultimele două update-uri de software, mi se restartează telefonul random singur. Ce îi pot face? Vizualizare anunț
Anonim
E o problemă cu ultimul update. Al meu se închide singur, când îl apucă și în cazul ăsta nu mai pot ... Vizualizare anunț |
Cam cat ar trebui sa tina bateria acestui telefon ? Am cumparat acum 2 luni telefonul si tine bateria foarte putin, iar de ieri efectiv imi moare... Vizualizare anunț
Cris880
Sa bage și ecomisire energie adptabila ca nu strica doar nu joaca Doamna PUB G pe tel acuma Vizualizare anunț |
Doar ce am primit update ul de august. Pregătire pentru 2.1 ONE UI Vizualizare anunț
MirceaSch
Salut baieti, vreau sa va multumesc . Am urmat sfatul vostru si am schimbat cablul de incarcare si t... Vizualizare anunț |
Telefonul Galaxy A51 a fost proiectat cu... Vizualizare anunț |
Subiect | Autor |
---|---|
Utilizator | Număr |
---|---|
298 | |
230 | |
113 |