Adevărata inovație accesibilă tuturor.
Custom List Message Item |
---|
|
Am luat teapa cu a51 cica are 4 camere si are doar 3 camere si o camera pe spate n are lentilă am unblat prin camera foto si nici nu funcioneaza... Vizualizare anunț |
Eu dețin un telefon Samsung A51 de 3 zile(lam primit de craciun).Telefonul merge excelent.Ma joc call of duty mobile pe grafici medi și nam nimic... Vizualizare anunț |
Salutare, nu de foarte timp mi-am cumpărat noul telefon, am și eu o nedumerire in legătură cu sunetul când uneori vibrează partea de jos a... Vizualizare anunț Salutare. Am și eu o problema cu sunetul la telefon dacă ma suna cineva sau sa ascult muzica pe YouT... Vizualizare anunț |
Am un a71 a carui volum merge non stop la 0, de sute de ori pe minut parca ar fi butonul blocat, nu stiu ce sa ii mai fac, am incercat si antivirus... Vizualizare anunț Imi pare rau sa aud asta. Am trecut cu vederea acestea aspect. Gandindu ma ca telefonul trecuse de p... Vizualizare anunț |
A primit cineva patch-ul securitate din decembrie pe galaxy A71 ? Vizualizare anunț |
Salut, De ce la verificări automate nu este full, am încercat sa fac tot ce trebuia si tot pe mijloc este... Vizualizare anunț Salut. La mine este dat pe excelent, după ce am dezactivat ceea ce mi-a apărut acolo, și anume sincr... Vizualizare anunț |
|
O întrebare: ce se poate face în cazul în care pus la încărcat, cu alimentator original, timpul de încărcare durează mai mult de 8 ore... Vizualizare anunț da, posibil, mulțumesc.. am încercat cu altul, văd că a luat viteză la încărcat ! Vizualizare anunț |
Intrebare. Daca am luat telefonul la liber dar am pus cartela cu abonament Orange si si-a instalat el acolo serviciile si setările pentru telefon,... Vizualizare anunț |
Salut! Maica-mea are un A6 si ieri camera de pe spate facea figuri. A spus ca a incercat sa faca o poza dar poza ieșea blurata. Dupa cum am... Vizualizare anunț gasi* Vizualizare anunț |
Pt a70 cu one ui 2.5 se mai aude cv ? Vizualizare anunț Cum a spus si @Cosmin , va veni curând. Urmăresc si eu subiectul. Eu cred ca la sfârșitul lunii, adi... Vizualizare anunț |
Salut, am probleme cu acest samsung, cand deschid o aplicație ( instagram ) mi se blochează și după ce îl închid telefonu, pare virusat, poza nu... Vizualizare anunț |
Mi-am luat recent un A20s si voiam sa intreb daca are acces la 4G+. Cele de la orange spune ca ar trebuii sa am unde locuiesc eu, dar nici in... Vizualizare anunț UPDATE: am mai facut cautari si se pare ca am gresit: "I believe that's based on your carrier as to ... Vizualizare anunț |
Când vine UI 3 cu Android 11 pe Galaxy A51? Vizualizare anunț |
In timp ce ma joc jocuri si sunt pe apel telefonul meu incepe sa se incalzeasca repede si gb ram-ul sa se ridice random de la 2.5 la 4.5 dupa care... Vizualizare anunț Multumesc ca ti-ai luat din timp sa ma ajuti am sa ascult de svaturile date Vizualizare anunț |
Mereu imi pun intrebarea daca telefonu meu este original A51 este luat de la orange ... Vizualizare anunț Dacă vrei sa verifici autenticitatea telefonului intri și vb live cu rep Samsung și le dai IMI-ul și... Vizualizare anunț |
Recent mi-a cerut o actualizare pentru software la Samsung Galaxy A10... de curiozitate...de ce se cere, ce s-a schimbat...ca versiunea Android nu... Vizualizare anunț Mie update-ul asta, mi-a facut ca atunci cand tineam apasat pe butonul de volum, + sau -, volumul sc... Vizualizare anunț |
|
|
Utilizator | Număr |
---|---|
164 | |
123 | |
122 |
Subiect | Aprecieri |
---|---|
17 | |
16 | |
13 |