Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Animație deschidere/inchidere aplicații.

(Subiect creat la: 04-10-2022 06:42 PM)
547 Vizualizări
TheTechMan
Explorer
Opțiuni
Salut, dețin un samsung galaxy a 13 de aproape 3-4 luni. Mulțumit, dar am vazut la alte telefoane chiar si la un samsung a 12 ca are niste animatii la deschiderea aplicatiilor sau inchiderea lor. Telefonul are android 12. Este supra solicitat, este nevoie de un procesor mai puternic sau are legatura cu memoria ram el având 4gb RAM si 128gb Stocare??? Nu e o problema, dar surprinzator cum un samsung galaxy a12 are anumite functii si un telefon lansat acum cateva luni nu le are avand in vedere ca din cate am vazut procesorul de pe a13 e mai bun decat cel de pe a12! Sau poate m-am documentat eu prost😵💫. Se poate rezolva cu un update sau e nevoie de ceva mai puternic?
12 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Telefonul tau este un telefon de buget. Este clar ca fiind un telefon ieftin are si niste lipsuri , nu cred ca se va rezolva cu update.
Poti incerca nova launcher si ai posibilitatea sa iti setezi cum vrei tu.
0 Aprecieri
TheTechMan
Explorer
Opțiuni
Exact, dar de ce samsung galaxy a12 tot un telefon de buget are aceste functii😟
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Chiar nu stiu sa iti zic... Samsung asa a gandit ... ei sunt cei ce pana la urma decid ce si cum.. imi pare rau ca nu pot sa te ajut mai mult.
0 Aprecieri
TheTechMan
Explorer
Opțiuni
Nu e nimic, oricum asa sau asa, conteaza sa functioneze deoarece altii nu au nici atat👍
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. I-ai făcut vreo actualizare între timp de ai observat animațiile mai "slăbuțe" ? cred că oricum se poate rezolva printr-un update dacă este doar o problemă de soft. Și apropo ca și curiozitate este varianta cu 5G? Mai poate fi și vorba de setările animațiilor date pe 0.5 tranziția animațiilor fiind mult mai rapidă și de aceea îți poate crea ideea asta.
0 Aprecieri
TheTechMan
Explorer
Opțiuni
De cand a fost achizitionat e asa, actualizarile spun ele ca fac ceva, tot plin de bug uri. Chiar cred ca e o problema de soft. M-am informat ***** ce am postat intrebarea si am vazut ca la alti e diferit la alti nu.
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Eu as spune să aștepți o nouă actualizare, înclin să cred că se poate rezolva. Mai poți instala Good Guardians de la Samsung din Galaxy Store și rulezi App Optimeze pentru optimizarea aplicațiilor. De asemenea îi poți da un restart la 7 zile este recomandat și dacă te pricepi îi mai poți face un wipe cache partition din recovery mode a telefonului.
0 Aprecieri
TheTechMan
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc mult pentru sfat!!👍
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Pentru puțin, dacă ai ultima actualizarea din august instalată următoarea actualizare vine undeva prin noiembrie având în vedere căci modelul telefonului tău primește actualizări odată la 3 luni.
TheTechMan
Explorer
Opțiuni
Telefonul nu e varianta 5G din cate stiu e mai slabuț.
edward_snow
Explorer
Opțiuni
Intri în setări - informații software - apeși de mai multe ori pe build number sa activezi mod dezvoltator - intri în mod dezvoltator dai scroll jos de tot aproape și o sa vezi ceva gen animații x1 și sunt 3 categorii una după alta , pui la ele no animation și o sa meargă mai bine telefonu.
0 Aprecieri
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni

Salut!

Încearcă și să intri în Settings -> Accessibility -> Visibility enhacements -> și să verifici ca "Remove animations" să fie OFF.

0 Aprecieri