Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Android 12 samsung A70

(Temat utworzony: 16-11-2021 10:54 PM)
2491 Wyświetlenia
rath
Navigator
Opcje
Czy jest jakakolwiek szansa że a70 dostanie androida 12? 

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Smartfon zadebiutował w 2019 roku z systemem Android 9 i otrzymał już dwie duże aktualizacje systemu w postaci Android 10 oraz Android 11. W związku z tym telefon nie otrzyma systemu Android 12. Galaxy A70 został objętym rozszerzonym wsparciem bezpieczeństwa więc będzie otrzymywał w dalszym ciągu poprawki bezpieczeństwa. Więcej informacji znajdziesz w poniższym odnośniku.

Poprawki bezpieczeństwa przez co najmniej 4 lata
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poprawki-bezpiecze%C5%84stwa-przez-co-n...

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

12 Odpowiedzi
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Smartfon zadebiutował w 2019 roku z systemem Android 9 i otrzymał już dwie duże aktualizacje systemu w postaci Android 10 oraz Android 11. W związku z tym telefon nie otrzyma systemu Android 12. Galaxy A70 został objętym rozszerzonym wsparciem bezpieczeństwa więc będzie otrzymywał w dalszym ciągu poprawki bezpieczeństwa. Więcej informacji znajdziesz w poniższym odnośniku.

Poprawki bezpieczeństwa przez co najmniej 4 lata
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poprawki-bezpiecze%C5%84stwa-przez-co-n...

Michal1982Radom
Apprentice
Opcje
Czy samsung a70 otrzyma nowe aktualizacje androida?Pozdrawiam 
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Galaxy A70 otrzymał już dwie duże aktualizacje systemu w postaci Android 10 oraz Android 11. W związku z tym smartfon nie otrzyma już kolejnych aktualizacji systemu. Urządzenie będzie otrzymywać dwie aktualizacje bezpieczeństwa rocznie.

armin33
Pioneer
Opcje
Nie ma czego żałować zwłaszcza że Samsung zawalił androida 12 ,miało być oszedniej w użyciu energi a wyszło odwrotnie bateria ledwo trzyma dzień a często nawet i tylko parę godzin miało być więcej ,wolnego ramu wyszło jak zwykle bo ludzie psioczą że telefony są powolne i mają często zawiechy ,Ja się cieszę że nie mam 12 bo 11 śmiga aż miło no i nie muszę wyłączać połowy ustawień żeby tel działał sprawnie co w 12 jest nie realne.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@armin33  napisał(a):
Nie ma czego żałować zwłaszcza że Samsung zawalił androida 12

Chciałbym przypomnieć, że system Android jest rozwijany przez firmę Google. Samsung odpowiada za nakładkę wizualną One UI.

0 Like
armin33
Pioneer
Opcje
Ojej ale gafa niech Ci będzie ty zawsze będziesz chwalić wszystko nawet to co co jest nie do obrony.One Ui na bazie androida 12 tu Samsung całkowicie poległ.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Każdy może mieć swoją opinię. Dzięki temu możemy dyskutować i wymieniać się swoimi wrażeniami. Nie korzystałem z telefonu z serii A więc nie jestem w stanie wyrazić swojej opinii odnośnie działania One UI na tych telefonach. Korzystam z najnowszej nakładki na telefonie Galaxy S22 Ultra i przyznam, że początki były niezbyt udane. Teraz po kilku aktualizacjach mogę śmiało polecić flagowe telefony Galaxy.

armin33
Pioneer
Opcje
No niestety ale nawet te flagowce msja niedopracowane należycie zarządzanie energią AI mają bardzo słabe baterie no i po mi tel .za 6 tyś.jak praktycznie trzeba wszystko ograniczać lub wyłączyć bo bateria może nie dociągnąć do powrotu z pracy a chyba nie tak flagowce powinny Działać i jeszcze te ich ciągle przegrzewanie przy bule jakiejkolwiek czynności. A co do awojego zdania to k owszem każdy ma prawo do niego tylko niektórzy w tej kwestii przeginają .
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Korzystasz z flagowego urządzenia czy opierasz swoją opinię na podstawie informacji znalezionych w Internecie? Tak jak napisałem w poprzedniej wiadomości uważam, że obecnie po kilku aktualizacjach oprogramowania flagowe urządzenia działają dobrze. Nie zauważyłem przegrzewania ani nadmiernych spadków baterii.