Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Amprentă/ folie privacy

(Subiect creat la: 28-12-2023 12:40 PM)
3181 Vizualizări
BlankaLabud
Explorer
Opțiuni
Bună! 
Are cineva folie privacy şi a întâmpinat că nu merge amprenta? 
Nu ştiu dacă din cauza foliei sau de la update... aveam amprente dar după ce am schimbat folia nu mergea şi am şters care le aveam salvate să scanez din nou dar nu merge 😐
20 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Scoate folia și elucidezi misterul 🙂. Nu toate foliile sunt făcute cu trebuie iar cele care reduc unghiul de vizionare a ecranului fac asta și cu senzorul de amprentă, care în cazul tău este tot optic.
BlankaLabud
Explorer
Opțiuni
am dat prea mult ca să scot acuma.. 😂 rămâne cu parolă 🤷🏼‍♀️ eram doar curioasă,mersi!
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Refă amprenta și vezi pe urmă. Asa am luat și eu o folie din oraș și nu mergea amprenta imediat după ce am ieșit din magazin. M-am întors înapoi și mi-a zis sa o refac si a mers
0 Aprecieri
BlankaLabud
Explorer
Opțiuni
vrei să zici 100... 🥹 pe telefonul asta, de 2 ani îl am şi de vreo 3 ori am schimbat folie, cel mai ieftin a fost 90 de lei
0 Aprecieri
BlankaLabud
Explorer
Opțiuni
tot din Mall, asta pe care o am acum de la Robestshop
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Odată, ce model e? A54 nu merge cu Folii privacy de ex, nici sticla, nici silicon. Alte modele ar trebui sa meargă, reinregistrand amprenta și activează sensibilitate atingere la ecran din setări afișaj.
0 Aprecieri
BlankaLabud
Explorer
Opțiuni
A52s, asta e problema că nu se mai înregistrează
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Problema asta a fost la mama pt o folie de sticla normala, s-a rezolvat cu înregistrarea din nou a amprentei dar numai după ce sensibilitate atingere a fost activat.
0 Aprecieri
BlankaLabud
Explorer
Opțiuni
am activat şi am încercat, tot nu merge... 😕
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Rămâne la 0? Și zice sa pui degetul în mijloc?
0 Aprecieri
BlankaLabud
Explorer
Opțiuni
da
0 Aprecieri
BlankaLabud
Explorer
Opțiuni
Eu nu am din sticlă, niciodată nu mi-au plăcut, e din silicon.. dar nu ştiu dacă îmi schimbă, şi să dau iar bani pe folie... îs cam scumpe deşi nu e un telefon nou
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Buna, din câte am înțeles ai o folie de silicon. Asta înseamnă că aceasta îți poate bloca deblocarea prin amprenta doar dacă ai folia foarte zgâriata sau cu bule sub ea . În orice caz, recomandat ar fi sa mergi la domnii ce ti-au pus folia pe ecran și sa le ceri și lor o opinie.
BlankaLabud
Explorer
Opțiuni
Bună, da e din silicon... da, asta sunt variantele, ori mă duc înapoi ori rămân fără deblocare prin amprentă...
Mulțumesc
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Eu zic sa mergi cu el înapoi. Tot din silicon am și eu.
Se deblochează fără probleme și foarte repede
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Problema e că folia e cu unghi îngust de vizualizare, deci nu lasă să treacă lumina în lateral ci doar perpendicular pe ecran. Poate să fie din orice că tot aia e.
Așa funcționează un senzor de amprentă optic:
https://www.androidauthority.com/how-fingerprint-scanners-work-670934/
Deci nu are cum să funcționeze cu acea folie. Eventual dacă era fără acea protecție în zona senzorului.
1703769130840.jpg
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Ca și recomandare, du-te înapoi la cei ce ți-au aplicat folia sa ți-o schimbe, in cazul ăsta nu pierzi nici banii și rezolvi și problema.
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Folie privacy de silicon mat amprenta merge perfect, cu folie de sticla privacy nu merge amprenta
0 Aprecieri
BP2021
Journeyman
Opțiuni

Am eu, nu merge amprenta.

Nu a specificat nimeni acest lucru, desi produsele au fost la vanzare. Deocamdata folosim doar codul pin.

Matei2332
First Poster
Opțiuni
Astăzi am fost sa îmi schimb folia și mi-a pus tot dinastia.. Când sa plec nu mergea amprenta și a zis tipa ca a uitat ca pe Samsung nu merge amprenta la aceasta folie eu am un Samsung A 55 și am schimbat folia ca nu mergea iar acum merge bine. A menționat ca e problema la cele de sticla.. Dar alea de silicon merg bine
0 Aprecieri