Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Am un Galaxy A40. Se mișcă foarte greoi de câteva luni bune.

(Subiect creat la: 26-10-2022 04:26 PM)
268 Vizualizări
Mr_Rosh
Student
Opțiuni
Ce aș putea să fac să recapăt viteza cu care se mișcau aplicațiile când telefonul era relativ nou? 
Îl țin cu memoria internă la jumătate, folosesc funcția Întreținere dispozitiv, încerc să păstrez un număr cât mai redus de aplicații.

Nu aș vrea să revin la setările din fabrică pentru că aș pierde toate aplicațiile.

Am văzut că nu primește update la android 12, din păcate. Să fie oare singura soluție un upgrade la un telefon lansat anul acesta?
1 Soluţie
Soluţie
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
În plus față de ce ți-a recomandat Cosmin poți face două lucruri.
1. Accesezi meniul Recovery şi utilizezi comenzile Wipe cache partition iar imediat după asta Repair Apps. Nu se şterg date absolut deloc, este practic o optimizare generală a smartphone-ului prin curățarea unor informații care s-au adunat în acel folder special creat de sistem şi care ar putea fi corupte, învechite sau chiar inutile.

2. Instalezi aplicația de la Samsung, Good Guardians şi foloseşti Galaxy App Booster.

Astea în ideea că doreşti evitarea resetării la parametrii inițiali (din fabrică)

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

4 Răspunsuri
Soluţie
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
În plus față de ce ți-a recomandat Cosmin poți face două lucruri.
1. Accesezi meniul Recovery şi utilizezi comenzile Wipe cache partition iar imediat după asta Repair Apps. Nu se şterg date absolut deloc, este practic o optimizare generală a smartphone-ului prin curățarea unor informații care s-au adunat în acel folder special creat de sistem şi care ar putea fi corupte, învechite sau chiar inutile.

2. Instalezi aplicația de la Samsung, Good Guardians şi foloseşti Galaxy App Booster.

Astea în ideea că doreşti evitarea resetării la parametrii inițiali (din fabrică)
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Pai si cum ai dori sa se miste un a40 ? Sa fie racheta ? Pana si cele de top mai fac figuri ...
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Mai intai de toate descarca aplicatia GOOD GUARDIANS si din acea aplicatie instalezi si Galaxy App Booster. Daca iti merge deja greu, scanarea sa sti ca poate dura si 20 min. ***** aceasta procedura daca tot nu merge bine, iti recomand o resetare la setarile din fabrica. Am intalnit cazuri cand si ***** resetare telefonul merge greu . Daca ai facut toti pasii pe care ti-am dat pana acum si tot nu si-a revenit, iti recomand sa achizitionezi un nou telefon. A, sa nu uitam ca nu este nevoie sa iti cumperi un telefon lansat in 2022. Merge si unul din 2021 daca este unul din gama A. Daca te gandesti la seria S iti recomand si un s20 daca vrei sa il ti un an sau doi . Daca doresti sa il folosesti 3-4 ani eu unul zic ca merge si un s21 sau daca ai vreo 4.500 lei iti poti cumpara acum ***** altex s22 ultra pe negru si sa il ai 4 ani fara probleme, chiar 5 ani.
Opțiuni
Telefon nou clar
A40 e de la inceputul lui 2019 lansat (3 ani jumate) , cam vechi
0 Aprecieri