Salut,astăzi am cumpărat un A56 nou,am început sa îl configurez(am introdus un cod pin din 6 cifre),l am terminat de configurat si apoi îmi cere codul pin format din 4 cifre pe care nu îl mai știu.Ce este de făcut?Mulțumesc
Singurul lucru pe care îl poți face este să faci o resetare generală a telefonului în recovery mode și apoi să îl configurezi din nou. Dar o sa ai nevoie de contul Google care este înregistrat pe telefon și parola lui. (O să se activeze FRP și nu îl mai poți configura cu un alt cont)
Logarea în contul Google se poate face și cu numărul de telefon înregistrat în acel cont. Dar asigură-te că mai știi parola acelui cont (încearcă din Chrome eventual pe alt dispozitiv să vezi dacă poți intra în acel cont). Dacă nu mai știi nici datele de logare în contul Google, atunci doar în service îl pot reseta pe baza dovezii de achiziție (factura, bon).
Vezi ca nu cumva codul PIN de 4 caractere pe care ti-l cere sa fie al cartelei SIM nu al telefonului. Daca nu l-ai schimbat incearca 0000 sau 1234
________________________________________ Growing old is mandatory...growing up is optional
Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare