Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Actualizare Android 12

(Subiect creat la: 20-07-2022 01:10 PM)
394 Vizualizări
AlexSTN
Student
Opțiuni
Ziua bună! Cei de la Samsung spun ca Galaxy A22 5G va primi noul sistem de operare in iulie. Suntem aproape de finalul lunii si, cel putin eu, nu am primit absolut nimic pe luna asta, decat un update mic cu nivel corectie de securitate pe 1 iunie 2022. Pana si Galaxy A12 a primit Andorid 12 inaintea lui A22, care este mai putin performant. Acum sunt zvonuri ca va primi in august, sincer eu nu prea ii inteleg pe cei de la Samsung la partea asta.

9 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Din câte m-am informat actualizarea la android 12 pentru A22 a fost distribuită deja pentru utilizatori de cei de la Samsung. Ideea este că pentru a primii android 12 depinde doar de operatorii de telefonie când o să-i de-a drumul pentru clienții lor. Părerea mea este că vei primi în curând. Baftă!
AlexSTN
Student
Opțiuni
Mersi de raspuns, o sa tin cont de asta. Numai bine!
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
georgeA12
Pathfinder
Opțiuni
Eu sunt utilizator de Galaxy A12, și chiar nu este la fel de performant. Eu am văzut pe lista furnizată de Samsung că și A22, A22 5G și A12 vor primi în august. Mai așteptăm
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
@georgeA12 Dacă cei de la Samsung se mișcă mai repede cu actualizările pentru modele aferente, calendarul este informativ cât și aproximativ. Din câte am citit pe platformă unii utilizatori au început să primească android 12 deja pentru A12. Așadar toate la timpul lor!
georgeA12
Pathfinder
Opțiuni
Da... și eu am unele cunoștințe care au, de exemplu, telefonul meu este luat la "liber" și nu am primit. Este vina și celor de la Samsung că nu au un calendar oficial pentru toată planeta asta. Pe calendarul global scria Iunie-Iulie. Deci, da, toate la timpul lor
0 Aprecieri
Anasecre
Explorer
Opțiuni
Eu am A12 și am primit
0 Aprecieri
georgeA12
Pathfinder
Opțiuni
Cu care procesor?
0 Aprecieri
georgeA12