Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A80] nie włącza się pomimo próby wykonania Soft i Hard resetu

(Temat utworzony: 05-01-2020 07:00 PM)
3329 Wyświetlenia
Dawid496
Apprentice
Opcje

Witam, od tygodnia używam Galaxy A80

Dzisiaj rano podczas próby wyciąganięcia telefonu z etui, etui jest dopasowane do modelu telefonu lecz mimo to telefon wyciąga się trudno. Nacisnąłem 2 lub wszystkie 3 (nie wiem na pewno) klawisze (głośności i zasilania)

Ściskając telefon w miejscach klawiszy chciałem ułatwić wyjęcie telefonu.

Po naciśnięciu tych klawiszy telefon wyłączył się i nie chciał się włączyć ponownie.

Sytuacja miała miejsce w samochodzie. Po powrocie do domu (po kilku godzinach) podłączyłem telefon do ładowarki lecz również bez reakcji.

Próbowałem już wykonać Soft i Hard reset - również bez reakcji.

Z góry przepraszam za długą treść lecz chciałem dokładnie opisać problem. Poza tym jest to mój pierwszy post.

0 Like
19 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Dawid496  Jak dobrze rozumiem, telefon jest w stanie wyłączonym i nie reaguje na ładowanie ?

0 Like
Dawid496
Apprentice
Opcje

@vdsl2 Tak, dokładnie

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Dawid496 a może napisz jak robiłeś ten soft i hard reset?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Dawid496
Apprentice
Opcje

@vdsl2 Teraz już sam nie wiem. Może robię coś nie tak w trakcie próby Soft czy hard resetu ?

Klawisza trzeba wcisnąć naraz ? Czy w jakiejś kolejności ?

0 Like
Dawid496
Apprentice
Opcje
Nacisnąłem klawisz zwiększenia poziomu głośności i klawisz zasilania. Za drugim razem nacisnąłem klawisz zmniejszenia głośności i zasilania
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

1 Najpierw przytrzymaj klawisz zasilania  i uruchom ponownie urządzenie

2 Kiedy  pojawi się logo SAMSUNG Galaxy,  kliknij na chwilę przycisk  Zwiększ głośność + Zasilanie 

0 Like
Dawid496
Apprentice
Opcje

Telefon nie reaguje gdy trzymam wciśnięty  klawisz zasilania. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Dawid496  Jak sam napisałeś, telefon się włącza i nie widać ładowania to jak chcesz zrobić Hard reset ?

0 Like