Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

[A70] Ustawienia aparatu w Samsung Galaxy A70

(Temat utworzony: 04-09-2019 01:35 AM)
12636 Wyświetlenia
Dwoik
Student
Opcje

Chcę zapytać czy zaznaczone na zdjęciu ikony można personalizować - dać w ich miejsce inne ikony ustawień. Jeśli tak to błagam wytłumaczcie. W S5 to było możliwe i bardzo proste. Druga sprawa - jak ustawić ilość megapikseli wykonywanego zdjęcia?

20190904_012901.jpg

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Dwoik  Nie można edytować kolejności wyświetlania tych ikon. Co do drugiego pytania to można wejść w Ustawienia i wybrać rozmiar obrazu z tyłu lub przodu. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

11 Odpowiedzi
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Dwoik  Nie można edytować kolejności wyświetlania tych ikon. Co do drugiego pytania to można wejść w Ustawienia i wybrać rozmiar obrazu z tyłu lub przodu. 

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Dwoik, jeżeli w ustawieniach aparatu nie są widoczne rozdzielczości zdjęć to koniecznie zerknij do tego wątku. Znajdziesz w nim przydatne informacje dotyczące zmiany rozdzielczości.

elza01
First Poster
Opcje
Hej jak to usunąć
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@elza01, czy mogłabyś doprecyzować co chcesz usunąć?

Madxiolo
First Poster
Opcje
Jak dodać o.5?
0 Like
Madxiolo
First Poster
Opcje
0.5
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Madxiolo Nie na wszystkich urządzeniach da się uruchomić tryb 0.5 - potrzebny jest obiektyw szerokokątny. Najczęściej kryje się on albo pod ikonką kilku drzewek pod ikoną migawki, bądź trzeba sobie przeciągnąć na ekranie palcem pod migawką z przybliżenia 1.0 - > z lewa na prawo i powinno przejść do 0.5 (jeżeli tylko ten sprzęt ma taką możliwość).

sekebekek
Journeyman
Opcje
Powiedzcie mi czy jak ja mam pokazane na górze 12 to znaczy że mam 12mpix włączone czy dopiero mogę je włączyć? I ogólnie lepiej mieć 12 czy 50 ustawione?

image

image

0 Like
flyer0
Voyager
Opcje
Jak pisze 50M to masz 50M, tak samo z 12M, trybu 50Mpx najlepiej używać tylko jak chcesz najładniejsze fotki, samo 12mpx jest dobre na codziennie zdjęcia