Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A70] Aplikacje nie łączą się z internetem

(Temat utworzony: 31-08-2019 07:33 PM)
3838 Wyświetlenia
caramonk
Apprentice
Opcje

Witam aplikacje takie jak wiocha.pl,eskaGO ,eska radio internetowe ,nie chcą się uruchomić wyskakuje komunikat żeby włączyć internet.

A internet jest włączony.

0 Like
19 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@caramonk  Czy możesz napisać, czy telefon jest z wolnego rynku, czy od jakiegoś operatora ? Czy masz włączone WiFi, czy używasz danych komórkowych ? 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@caramonk, sprawdziłem aplikację eskago i działa poprawnie na telefonie S10+. Sprawdź czy w ustawieniach aplikacji masz włączoną opcję łączenia z internetem na Kabel sieciowy, Wi-Fi lub dane pakietowe. Sprawdź ustawienia w pozostałych aplikacjach.

Screenshot_20190831-195232_eskaGO.jpg

caramonk
Apprentice
Opcje

Telefon jest z Orange a działa w Play, aplikacje wogóle się nie otwierają połączenie z internetem w próbowałem w LTE i Wi-Fi 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@caramonk, rozumiem, że problem występuje wyłącznie w wymienionych przez Ciebie aplikacjach? Pozostałe usługi korzystające z internetu oraz przeglądanie sieci z poziomu przeglądarki działa poprawnie?

0 Like
caramonk
Apprentice
Opcje

HBO Go też nie działa  nie można wybrać operatora cyfrowy Polsat, a innych operatoruw można

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@caramonk  Spróbuj odinstalować apkę i zrób jak na zdjęciach. Taki masz soft A705FNXXS3ASG2 ?

1.jpg2.jpg3.jpg 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Nie wiem, co ty masz po instalowane, ale HBO GO też można wybrać. Polsat cyfrowy.

Screenshot_20190831-204537_HBO GO.jpgScreenshot_20190831-204552_HBO GO.jpg

0 Like
caramonk
Apprentice
Opcje

Soft mam taki sam ,próbowałem wszystkiego ustawień  fabrycznych  telefonu i nic nie  daje aplikacje pokazują komunikat brak internetu

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@caramonk  Jak masz ustawiony APN dla danych komórkowych  jak na zdjęciu ? Od kogo masz internet stacjonarny ?

Screenshot_20190831-205859_Settings.jpg

0 Like