Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A7] 2018 Problemy z glośnikiem - dźwięk wydobywa się tylko z głośnika przedniego

(Temat utworzony: 06-02-2019 10:00 AM)
15266 Wyświetlenia
dzindzerr0
First Poster
Opcje

Jestem posiadaczem Samsunga A7 2018. 

Gdy włączę jakąś muzykę na Youtube niestety dźwięk wydobywa się tylko z głośnika przedniego, tego przy przedniej kamerze. Czy mogę to jakoś zmienić?

Przeniosłem do odpowiedniego działu (Urządzenia mobilne) oraz zmieniłem tytuł na brdziej trafny /RadekK

0 Like
10 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@dzindzerr0, rozumiem, że dźwięk wydobywa się wyłącznie z głosnika przeznaczonego do rozmów telefonicznych? W tym samym czasie dolny głośnik jest wyciszony? Problem występuje tylko w aplikacji YouTube czy w pozostałych również?

0 Like
allycya
First Poster
Opcje

Mam ten sam problem od wczoraj na samsungu A70, dźwięk się wydobywa tylko z przedniego głośnika. Nie ylko na YT. Co mogę z tym zrobić?

Allycya

EDIT: nieważne, reset jak zwykle na wszytko pomógł, tylko ciekawe skąd takie przełączenie się bierze?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@allycya, wystąpił jakiś błąd, który spowodował wadliwe działanie telefonu. Najważniejsze, że wszystko wróciło do normy po resetowaniu :winking-face:

0 Like
Teos77
First Poster
Opcje

Mam taki problem że od jakiegoś czasu mój telefon A7 zrobił się strasznie cichy. Dzwonki, muzyka gra tak jakby ktoś ustawił blokadę dźwięku na 60% mocy mimo iż mam wszystkie pozycjometry ustawione na full. Jest to uciążliwe bo ledwo słychać jak ktoś do mnie dzwoni nie mówiąc już o słuchaniu muzyki totalny dramat. Ostatnio przczyściłem głośniki, zrobiłem test w aplikacji i wszystko tutaj wydaje się być w porządku. Spotkał się ktoś z takim problemem? Co robić? 

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Jeśli głośnik nie jest w żaden sposób zabrudzony? To będzie konieczna jego wymiana.
Teos77
First Poster
Opcje
Spróbuję jeszcze raz go przeczyścić, ale wydaje mi się że za pierwszym razem zrobiłem to w miarę ok. Rozumiem że to jedyna opcja? Nie ma możliwości że coś się wgrało co ogranicza głośność dźwięku?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę spróbować wyczyścić szczoteczką do zębów ewentualnie sprawdzić na innym dźwięku? A7 jest juz starszym modelem, więc nie wykluczam że buzzer mógł ulec uszkodzeniu? Często sie to dzieje jak pracujemy w miejscach których można narazić że cos nam wleci w głośnik.
Teos77
First Poster
Opcje
Spróbuję tak zrobić. "ewentualnie sprawdzić na innym dźwięku?" - nie bardzo rozumiem?
0 Like