Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A6] Samsung Galaxy A6 - aplikacja POGODA

(Temat utworzony: 03-07-2019 12:46 AM)
1179 Wyświetlenia
Wiktor1
Journeyman
Opcje

Kilka dni temu w moim Samsungu A6 2018 aktualizował się system. Telefon działa w porządku, nie mam zastrzeżeń, ale nie podoba mi się grafika aplikacji POGODA firmy XXX - jest mało przejżysta i wygląda nieciekawie.

W poprzednim Samsungu (J3 2016) miałem POGODĘ firmy YYY i była, jak dla mnie, dużo ciekawsza graficznie.

Czy mogę jakoś bezproblemowo usunąć z A6 POGODĘ XXX i zastapić ją POGODĄ YYY?

Jeśli tak, to jak to zrobić?

Z góry dziękuję za pomoc!

0 Like
3 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Wiktor1  Jak przytzymasz palcem na ekranie to zobaczysz możliwość ustawienia widgetów, wyszukujesz pogode i wyswietlą Ci się wszystkie dostępne w systemie  związane z informacją o pogodzie. 

Oprócz tego możesz zawsze doinstalować dowolną zewnętrzną aplikację np. ze Sklepu Play informującą o pogodzie. Screenshot_20190703-004738_One UI Home.jpg

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Wiktor1 Możesz usunąć obecny wiget pogody i zainstalować inny jaki Ci bardziej odpowiada.

Screenshot_20190703-145425_One UI Home.jpg

RadekK
Hotshot
Opcje

Cześć @Wiktor1,

Czy wskazówki udzielone przez PrzemekMvdsl2 pomogły Ci ustawić odpowiedni widget?

Pamiętaj, aby kliknąć "Zaakceptuj jako rozwiązanie" pod wybranym postem.  To motywuje naszych użytkowników do dalszej pomocy :smiling-face: Więcej informacji przeczytasz w artykule: Doceniaj i bądź doceniany, czyli o wsparciu na Forum

ezgif-1-7856dd9228e5.gif

0 Like