Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

A55 / A70, 71

(Subiect creat la: 10-02-2025 10:14 PM)
177 Vizualizări
Elena0534
Explorer
Opțiuni
An apariție Samsung A55- 2024? 
An apariție Samsung A70- 2019..?
De ce aveam impresia ca 55 u' trebuia sa fie înaintea 70 ului? 
De ce ai scoate un j5 și apoi un j3?
aveam un A 70 sau 71.. (?) in 2019-2020 
Acum am un A55..
6 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Dacă întrebi ce ce sunt numerele așa, este pentru că litera este seria/ categoria, prima cifra este subcategoria, iar a doua este versiunea (a câtea iterație în acea serie).
De exemplu acum există seriile S,Z,A.
În cadrul seriei A există subcategoriile 0X, 2X, 3X, 5X. În trecut au existat și 7X și 9X.
Deci cu cât prima cifra este mai mare cu atât este mai capabil telefonul.
Tu ai avut un telefon din subcategoria 7, prima versiune A70.
Acum ai un telefon din subcategoria 5, a 6 versiune (A55), prima fiind A50. De aceea acele numere nu sunt în ordine cronologică (de fapt nu sunt numere, sunt o combinație de 2 cifre doar)
Dar acum A5X a fost contopit cu A7X, și practic este vârful seriei A (așa cum înainte era A7X)

Privește acele numere așa A-5-5, sau A5/5 și nu A 55 🙂
Elena0534
Explorer
Opțiuni
Mda, îmi trebuie S25 u' :))
"Deci cu cât prima cifra este mai mare cu atât este mai capabil telefonul"
An apariție A 55 , (am și un A5) 2024, an apariție A 70- 2019, pe planeta asta și în România timpul trece altfel pare se, din păcate nu mi pot recupera contul vechi samson, Samsung pardon.. in unii era mai ieftin, în unii încă iarna.. a 55 ul e fabricat în India
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Categoriile și subcategoriile se schimba din când în când. Astfel acele A3,A5, J3, J5... nu au nicio legătură cu cele de acum. De aceea am și specificat ca "acum" este valabilă acea codificare. Oricum nu o să încurce nimeni un A55 de acum cu un A5 din 2017 😁

PS. Dacă nu ești în încurcătură destul de mare cu aceste codificări, să știi că mai au un număr de model fiecare, iar S25 U este S938 (SM-S938), iar celelalte două fiind S931 S25 și S936 S25 Plus 😅
Elena0534
Explorer
Opțiuni
Codurile n cifre si prescurtarile tip" SM " "SGA"
nu s chiar punctul meu forte.. din seria, clasa, categoria S, am avut un S3, S10 și un S 22 Ultra, apărute în ordine cronologica și crescătoare numeric.. în fine, mai depinde probabil de propietar, de ce i scapa in prelucrarea datelor, de imprejurimi, de loc.. e magic ce fac cei de la Samsung.. nu înțeleg încă nici termenii "release", "level", "enforcing", mi e și teama sa vorbesc prin el sa nu dau din greșeală release :))
bat câmpii un pic.. mulțumesc de timp și raspuns
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
😀
Este greu într-adevăr să le urmărești. De aceea probabil Samsung folosește acum acest tip de codificare. La S sunt în ordine crescătoare acum iar numărul este același cu anul apariției, iar la A știi acum exact din ce subcategorie face parte și cât e de vechi (comparativ cu ultimul model).
3Merlin
Legend
Opțiuni
Bine AI venit în comunitatea Samsung din România, dragă Elena!
Dă-mi voie să-ți pun o întrebare (ezo/exo)termică...
Ce înseamnă "codul" 0534!?
😉