Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

A54 se incinge tare cand e conectat la 5G

(Subiect creat la: 29-01-2024 10:15 AM)
320 Vizualizări
gab_one
Explorer
Opțiuni
 Pentru posesorii de a54,cand folositi date mobile 5G, vi se incinge puternic telefonul sau are ceva defect al meu?
 Precizez ca nu ma joc pe telefon.il folosesc cu ecranul la 120Hz,mod luminos,luminozitate manuala pusa la jumatate.
10 Răspunsuri
Goly89
Voyager
Opțiuni
Soția are 54 și nu are problema asta pe 5g
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
la fel
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Ai testat si pe 4g ? Testeaza sa vezi daca 'doar' pe 5g.
Eventual un restart , poate vreo aplicatie ruleaza in background, poti instala good gardians dupa galaxy store , aici ai aplicatii de monitorizare a temperaturii , poate ai ceva ce consuma bateria.
1706521113159.jpg1706521113178.jpg
0 Aprecieri
gab_one
Explorer
Opțiuni
Pe 4g si 4g+ este ok,doar pe 5g se incinge.sa fac o vizita in service ?
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Nu stiu , poti intreba la un servis dar nu prea cred ca te ajuta.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Nu am problema asta.
Afișează și tu dacă poți graficul asta din Good Guardians.
Al meu ajunge la al trei-lea emojii doar dacă sunt pe date mobile+ luminozitatea la maxim. 1706523122984.jpg
0 Aprecieri
Matei51
Explorer
Opțiuni
Nu am nici o problema.
0 Aprecieri
gab_one
Explorer
Opțiuni
Pe one ui 6.de jocuri nu stiu ce sa zic ca nu ma joc.
0 Aprecieri
gab_one
Explorer
Opțiuni
Da,pe digi.la semnal arata full.poate o sa incerc si cu alta cartela de la alt operator.
Opțiuni
Salutare la toți,5g este ceva nou pe piață dar este instabil,trebuie să gândești puțin dacă pe 4g sau 4g+ nu am problemă dar pe 5g am problema oare dece ?. Sunt posesor de A54 dar,am renunțat să mai folosesc 5g,semnal instabil plus îți consumă foarte mult din baterie. Tu ai zis că lași rata de refresh la 120hz,plus 5g consumu de baterie destul de mare,de aici pleacă și încinsul. Sfatul meu din setări la telefon selectezi să ai 4g în permanentă,simplu și fără probleme și eu sunt tot pe digi am renunțat la Telekom.
0 Aprecieri