Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

A53 se mișcă necorespunzător

(Subiect creat la: 15-02-2023 02:07 PM)
576 Vizualizări
Andi02
Explorer
Opțiuni
Am mai adresat un anunț cu ceva timp în urmă despre faptul ca telefonul îmi sacadează. Ulterior l-am trimis in garanție, am explicat problemele lui, etc. După ce a venit din garanție s-a mișcat ok, am dat update la software, la fel, s-a mișcat bine o perioadă scurtă de timp, ca apoi să îmi faca figuri. Acum nu doar ca sacadeaza, dar are momente în care se blochează touch-ul odata cu ecranul, bateria nu ține foarte mult. Chiar nu știu ce as putea sa fac, am dezactivat și ram plus-ul, care parea de la început sa fie o problema. Sper ca la următorul update de software sa se rezolve. Daca nu, cred ca o sa trec pe iOS, pentru ca nu ma așteptam sa imi faca atatea probleme.
13 Răspunsuri
Andi02
Explorer
Opțiuni
Da, de 2 ori l-am resetat
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Si după reset a mers bine o perioada? Dacă da, problema posibil sa nu fie la telefon ci la stilul de utilizare.
PS Compari A53, telefon la 1500 lei cu minim 3000+ un iPhone?
0 Aprecieri
Andi02
Explorer
Opțiuni
Se mișcă ca orice telefon resetat, se mișcă bine o perioadă. Eu am foarte mare grija de el, nu sunt genul care să il spargă sau care să fie pretențios cu telefoanele, dar chiar vreau sa funcționeze măcar, daca tot am dat 1700 de lei pe el. Știu ce zici, ca și prețul e dublu, dar nici Samsung nu e firmă apărută ieri
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Nu vorbim de spart dar din pacate in magazin Play sunt foarte multe aplicații care fac mai mult rau decât bine. Dacă ai instalate aplicații gen Super salvator de baterie, Mega curățatorul de memorie, Extra storage saver sau aplicații care livrează un numar mare de reclame șansele ca acele aplicații sa ruleze in fundal descarcand chestii sau făcând altele sunt majore. Orice aplicație de genul îți va îngreuna telefonul, va consuma baterie si poate chiar genera probleme mai serioase.
0 Aprecieri
izabelmaria2000
Explorer
Opțiuni
Eu am Samsung galaxy a72 cu procesor Qualcomm se mișcă corespunzător dacă telefon dvs Samsung galaxy a53 cu procesor exinos se mișcă greu la ce probleme aveți dvs de pe telefon Samsung galaxy a53 ce se întâmplă cu telefon dvs Samsung galaxy a53?
0 Aprecieri
Andi02
Explorer
Opțiuni
Chiar nu știu, eu doar spun cum s-a comportat în ultimele luni de utilizare
izabelmaria2000
Explorer
Opțiuni
E mai ok telefon meu față de cum se utilizează telefon dvs?
0 Aprecieri
Andi02
Explorer
Opțiuni
Mă bucur ca sunteti mulțumită de al dumnevoastră, dar credeți-mă ca e enervant să imi faca probleme un telefon achiziționat acum 3 luni. Și nu e prima oara, mi-am facut din primele zile. Probabil e mai bine optimizat al dumnevoastră, nu pot sa imi dau cu parerea, ca nu am utilizat un A72
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Galaxy A53 nu a fost un telefon reușit după părerea mea proprie, au mai fost utilizatori ce au revendicat această problemă de blocare ecran, un restart poate ajută s-au un wipe cache partition din recovery mode și repair apps din același meniu de recovery, poate ajută.
0 Aprecieri
Liviu43
Troubleshooter
Opțiuni
Ai dreptate, A53 5G nu este un telefon reușit. Dețin acest model și nu funcționează cum ar trebui.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Nu știu ce sa spun despre asta. Eu am tot a53 și merge super ok. Bănuiesc ca ai puțin ghinion. Încearcă sa îl duci de unde l ai cumpărat și sa le arăți și lor problema ta, poate au o rezolvare. Am lăsat un screenshot cu sot-ul scos de mine în legătură cu problema ta de la baterie. Screenshot_20230211_173220_Device care.jpg
0 Aprecieri
lazlar14
Black Belt 
Opțiuni
nu știti sa controlati aplicatiile.
Programe si aplicatiile ocupa foarte mult procesorul lui si de aia merge greu, treceti aplicatiile in deep sleep si gata.
0 Aprecieri
Andi02
Explorer
Opțiuni
Am încercat orice metodă, la fel îmi sacadează, nu se schimbă nimic
0 Aprecieri