Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

A53 - poti debloca functii cu Test Point

(Subiect creat la: 14-08-2023 12:09 PM)
652 Vizualizări
Zero-one
Helping Hand
Opțiuni

Puteți debloca funcții cu test Point.

image

17 Răspunsuri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Care e scopul acestei postări? 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Sfatul meu este sa nu mai postezi chestii cu care se poate strica ceva la dispozitive. Sunt multi care nu stiu sa le foloseasca si daca fac anumite setari pot face mai mult rau decat bine.

Zero-one
Helping Hand
Opțiuni
Ai dreptate.
lazlar14
Black Belt 
Opțiuni
mai mult tie ti a zis
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Da, ai dreptate, însă în acest caz trebuie să ajungă mai întâi la placa de bază și după aceea mai trebuiesc și alte aparaturi electronice de testare și măsurare ceea ce nu-i cazul !!!! E cale lungă......!!!!
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Ai dreptate își baga degetele unde nu trebuie
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
Poza e cu o placa de baza?
Zero-one
Helping Hand
Opțiuni
Da,A53
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Asta e schema electronică a plăcii de bază pentru modelul de telefon din titlu. Test point sunt punctele de măsurare pentru anumiți parametrii electrici ai telefonului respectiv pentru a avea indicii despre oarecare disfuncționalități ale plăcii de bază ! Acestea se folosesc de către cei care lucrează în service-uri GSM și mai trebuie cunoștințe pe lângă.....!!!! Se mai folosesc și interfețe pentru testare , nu ai ce funcții să deblochezi !!!!! Nu știu la ce te-ai gândit tu mai exact ?
Zero-one
Helping Hand
Opțiuni
Cauta pe net ca să nu le enumăr aici
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu am ce să caut pe """net""", eu lucrez în domeniul telecomunicațiilor, cu echipamente de telecomunicații și printre altele m-am ocupat și mă mai ocup și cu depanare de dispozitive electronice, printre care și telefoane fixe, mobile ș.a.m.d........!!!!!!! Pentru mine, așa doar, ai dezasamblat vreodată un telefon fix, mobil sau altceva și să-l depanezi și să-l reasamblezi ????
lazlar14
Black Belt 
Opțiuni
bine zis!
Zero-one
Helping Hand
Opțiuni
Cred ca sunt maestru pe lângă tine!!
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Mă bucur dacă într-adevăr e așa, e foarte bine ! Apropo ce profesie ai sau ce activitate desfășori ! Și de unde ai ajuns tu să te autoapreciezi ! Atributul """"maestru"""" nu prea poate fi atins de către pământeni ! Sau au niscaiva legături paranormale cu entități supraomenești????!!!!
0 Aprecieri
Zero-one
Helping Hand
Opțiuni
La o multinațională, inginer test echipamente mai deosebite,dacă îți spun mai multe te vor lega.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Și eu lucrez tot la o companie, dar națională care are propriul sistem de tele/radiocomunicații cât si propria rețea de intranet la nivel national ! Îmi place expresia folosită """ca te vor lega""", eu spun când discut cu cineva care îmi mai cere părerea despre o anumită problemă, că nu pot să-i spun căci """dacă o fac trebuie să-l împușc""", nu mai e secret în cazul acela......! 😀 😀 😀 😀 👍 👍 👍 👍
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu găsești pe net nimic ! Alea sunt povești pentru prosti !!!!