Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

A53 5G de Black friday la Altex (media galaxy)

(Subiect creat la: 27-10-2022 08:00 AM)
1040 Vizualizări
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Eu zic sa profitați

image

11 Răspunsuri
Realnick06
Explorer
Opțiuni
Lasati.. procesorul ala are performanta buna de anul 2014. Este 2X mai bun A52s care din pacate este slab la camere... dar macar are Snapdragon on board. Sa speram ca si A54 vine cu procesor Snapdragon sa ne putem bucura cu adevarat de performanta optima:D
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Pentru utilizarea de zi cu zi e excelent. Și cu exynos se poate trăii.. nici nu îți dai seama în viata reală de ce procesor are când faci poze și stai pe rețelele sociale . Astea-s bășini ca vezi Doamne e exynos! Ce faci cu performanța vieții când majoritatea stau pe tik-tok, Facebook, messenger și whatsaap? 😂 A52s e mai performant la procesor dar și mai scump iar dacă îl cauți nu-l prea găsești decât pe eMAG la 1700 și pe site-uri obscure!
FanSalam
Voyager
Opțiuni
A52s nu este deloc slab la camere, este peste a53 și se bate cu telefoane de la Apple sau cu unele modele din seria S 2021+, am pus unul lângă altul și diferența era aproape insesizabila (ma refer aici la un iph 12 pro și un a52s).
Opțiuni
Vine A54.
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Încă puțin
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Majoritatea chiar nu pot face diferenta intre SD si exynos dar fug de exynos ca e slab in teste.
In utilizarea zilnica chiar nu poti face diferenta intre cele doua. Doar sa ai 2 telefoane side by side sa poti sesiza diferentele
Realnick06
Explorer
Opțiuni
Nu e vorba de Exynos, este vorba ca pe A53 au pus un Exynos obosit:D
Pai cum sa dai tu 1891 puncte in multi core in Geekbench cand A52s da 2801 puncte?? Facem regres de la an la an sau progress? Pe A51 care este model din 2020 in Geekbench multi core avem 1867 puncte si foarte multa lume s-a plans de performanta procesorului la vremea aceea. Astazi nici nu vreau sa stiu cat de prost se misca:)) In concluzie au pus un procesor cu performate oricum slabe si de 2020 pe un smartphone din 2022. Pretul redus de acum cat de cat reflecta realitatea, ba chiar pretul corect este undeva la 1100 lei.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Cine crezi ca se uita la testele vieții când își cumpără un telefon? Testele nu au valoare în viata reală ci sunt doar statistică. Am A52s dar nu ma interesează testele ci cum merge în general iar dacă nu-i dai actualizările lunare nu o sa meargă cum trebuie, aia e clar cu tot snapdragon-ul pământului!
Realnick06
Explorer
Opțiuni
Pai eu vb din experienta ca A53 se misca greu si e laggy almost all the time... nu are putere de procesare. Asta e problema lui
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
După niște actualizări se mișcă sigur mai bine. Nici S22 ultra nu e perfect de cum îl scoți din cutie !
0 Aprecieri
Realnick06
Explorer
Opțiuni
Funny ca zici asta, am S22 Ultra cu Exynos si se misca 95% excelent. Mai are mici scapari, dar merge foarte bn. E foarte bun si pe baterie, camera etc. Am avut si A52s, dar A53-ul este sub orice critica ca si performanta. Procesorul ala e slab rau. Se chinuie sa incarce aplicatii efectiv. A52s este 2 clase peste spre ex:))