Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

A52s upgrade

(Subiect creat la: 17-02-2022 10:55 AM)
477 Vizualizări
vl9d
Voyager
Opțiuni
Salut!Se merita sa fac upgrade de la S10 la un A52s 5G?

image

17 Răspunsuri
David889
Hotshot
Opțiuni
Salut. Eu zic ca nu prea merita
costel5837
Troubleshooter
Opțiuni
Depinde ce așteptări ai de la un mid-range.
vl9d
Voyager
Opțiuni
Doar încărcarea de 25w ma astept
floppa_
Pioneer
Opțiuni
O are, doar ca in cutie vine cu incarcator de 15w, deci tre sa-l cumperi tu separat
costel5837
Troubleshooter
Opțiuni
Da, are încărcare la 25w și rata de refresh rate la 120hz este un plus față de galaxy s10🙂
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Zi mersi, ca S21 sau S22 nu au nici măcar ăla de 15 w
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Salut, eu sunt posesoru unui A52 5G ( deocamdată ) și din punct de vedere al lansării, eu as spune că da ( S10 este un telefon lansat mai vechi ). Cat despre specificații tehnice, amândouă sunt cam la fel în opinia mea, ptr ca și A52s mi se pare ca se găsește varianta cu 8 Gb Ram. Deci depinde doar de tine dar, A52s, are suport de actualizare software major 3 ani și 4 de securitate în schimb S10, cam se termină ( a nu se înțelege greșit ca el încă nu este bun în momentul de față ), dar .....eu în locul tău totuși as opta ptr unu din seria S 22. Și eu aștept ceva oferte anu asta, ca vreau să mi-l schimb
0 Aprecieri
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Sa nu uitam ca totusi S10 face parte din clasa S de la Samsung
0 Aprecieri
Cosmin96
Voyager
Opțiuni
E ca si cum ai avea un audi din 2014 si ai vrea sa faci upgrade la o dacie din 2022, ceva gen si la telefoane. Daca vrei sa dai mai putin si nu ai buget de s21, s22, poti sa te orientezi catre un s20fe, tot e un mic upgrade fata de s10, dar a52 in afara de faptul ca are suport mai mare de actualizari in rest cu nimic nu e mai bun.
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
E nu e bun.....de ce ptr tine, A52 nu este un telefon decent?
0 Aprecieri
Cosmin96
Voyager
Opțiuni
Nu ma intelege gresit, a52 e un telefon bun, chiar merita cumparat. Spun doar ca nu merita trecerea de la un s10, pentru ca nu imbunatatesti mai nimic.
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Și de unde ai dedus ca nu merita trecerea? Pana la urma omu face ce dorește dar ce ai spus tu, e aberant
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Si îți mai spun una , chiar și la camere foto poate sa se bata de la egal cu S10.... dacă nu îl deține-am, crede-mă că nu deschide-am gura degeaba
0 Aprecieri
Cosmin96
Voyager
Opțiuni
Eu mi am spus doar parerea, normal ca omu' poate sa isi cumpere si s9 daca vrea. Seara faina!
0 Aprecieri
Opțiuni
Nu merita.
0 Aprecieri
Marian1977
Pioneer
Opțiuni
Merita
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Merita pentru ca deja S10 e de trei ani ! Pe A52s primești trei versiuni de android majore și are un procesor mai bun si e de câteva luni pe piața, doar!
0 Aprecieri