Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

A52s 5G - aștept sa primesc de o lună update-ul din mai

(Subiect creat la: 30-05-2022 09:08 PM)
307 Vizualizări
Borsecului
Navigator
Opțiuni

Salut! Sunt un deținator de A52s 5G și aștept sa primesc de o lună update-ul din mai, toată lumea pe care cunosc si are A52s 5G a primit update-ul de mult dar eu nu, am rămas pe cel din aprilie. Țin să menționez ca CSC-ul meu este de ORO, adică de Orange. Să mă ajute cineva vă rog!

1 Soluţie
Soluţie
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Da este târziu, dar când au dat drumul la primul update asta la liber am avut probleme cu aplicația de întreținere și anume când dădeam pe RAM se bloca iar peste câteva zile sau chiar o săptămână a venit următorul update de luna mai cea rezolvat această problemă.

Probabil operatorii în cazul tău ORANGE dorește să trimită varianta a doua de update și anume aia fără probleme, de-asta uneori se poate întârzia update-urile venite de la operatorii.

Repet nu mereu se întârzie ci atunci când se depistează o problemă raportată de utilizatorii ce au telefoanele la liber.

Dacă nu exista această problemă fi sigur că nu se întârzia.

Poți vedea aici https://eu.community.samsung.com/t5/alte-telefoane-mobile/galaxy-a52s-5g-device-care/td-p/5377523 topicul creat de mine pe această problemă.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

8 Răspunsuri
Opțiuni
O sa vina mai târziu.
0 Aprecieri
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Salut,
O să primești update -ul de luna mai, eu tot a52s am și am primit două update-uri pentru luna mai.

De primit o să primești și tu, operatori de rețea precum ORANGE, VODAFONE sau TELEKOM trimit mai târziu aceste update-uri față de cei ce au telefoanele luate la liber.
Borsecului
Navigator
Opțiuni
Da, dar nici chiar așa de târziu, gândește-te ca update-ul a început rolarea în 5-6 Mai și eu nici acum pe 30 mai nu-l am
0 Aprecieri
Soluţie
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Da este târziu, dar când au dat drumul la primul update asta la liber am avut probleme cu aplicația de întreținere și anume când dădeam pe RAM se bloca iar peste câteva zile sau chiar o săptămână a venit următorul update de luna mai cea rezolvat această problemă.

Probabil operatorii în cazul tău ORANGE dorește să trimită varianta a doua de update și anume aia fără probleme, de-asta uneori se poate întârzia update-urile venite de la operatorii.

Repet nu mereu se întârzie ci atunci când se depistează o problemă raportată de utilizatorii ce au telefoanele la liber.

Dacă nu exista această problemă fi sigur că nu se întârzia.

Poți vedea aici https://eu.community.samsung.com/t5/alte-telefoane-mobile/galaxy-a52s-5g-device-care/td-p/5377523 topicul creat de mine pe această problemă.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Doar Orange te poate ajuta. Daca este foarte important pentru tine sa primesti actualizarile mai repede, renunta la achizitia telefoanelor prin intermediul operatorilor de telefonie mobila.... ori instaleaza manual actualizarile.

FanSalam
Voyager
Opțiuni
Si eu la fel pe Vodafone dar trebuie sa vina odată și odata :smiling-face:
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ce fel de ajutor dorești să primești? 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Rares97
Troubleshooter
Opțiuni
🤣🤣🤣🤣🤣
0 Aprecieri