Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

A52 migający ekran przy odblokowaniu za pomocą linii papilarnych

(Temat utworzony: 04-02-2022 06:53 PM)
1852 Wyświetlenia
Lexa123
Pioneer
Opcje
Smartfon Samsung Galaxy A52 użytkuje od 4 dni. Po aktualizacji do androida 12 zauważyłam, że co jakiś czas przy odblokowywaniu ekranu za pomocą czytnika linii papilarnych ekran zanim się odblokuje potrafi raz zamigać na szaro (strukturą przypomina płytę chodnikową). Czy ktoś się z czymś takim spotkał? Co może być przyczyną? 
0 Like
Lexa123
Pioneer
Opcje
Wiadomo czy będą jakieś poprawki a12?
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jeśli nie chcesz wykonywać Hard Resetu, to proponuję wysłać raport o błędzie, w ten sposób: https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-usługi/poradnik-jak-zgłosić-błąd-do-zespołu-... 

Lexa123
Pioneer
Opcje
Tak właśnie zrobiłam. Załączyłam też film.
Bartuss_
Journeyman
Opcje
Mam identycznie po aktualizacji do androida 12 w A52 i niestety ani Wipe Cache ani Hard Reset nie pomogły... Były teraz łatki styczniowe i dalej to samo
Lexa123
Pioneer
Opcje
Pomimo, że tak nie powinno się dziać pociesza mnie fakt, że nie tylko na moim sprzęcie tak się dzieje... dzięki za informacje!
0 Like
Lexa123
Pioneer
Opcje
Wiadomo może na kiedy przewidzane są jakieś poprawki a12?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Lexa123, nie ma informacji, kiedy zostaną wypuszczone kolejne łatki aktualizacyjne.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Bartuss_
Journeyman
Opcje
Dzisiaj dostałem poprawki zabezpieczeń z lutego (to już 2 aktualizacja a12) i dalej bez zmian..jest to już trochę uciążliwe
0 Like
Lexa123
Pioneer
Opcje
Ja nic nie dostałam... ale widzę, że w takim razie niewiele tracę...
0 Like
fipii
Apprentice
Opcje

A u Was też ten czytnik linii papilarnych działa tak beznadziejnie? Od momentu jak kupiłem telefon (kwiecień 2021) to próbowałem się przyzwyczaić do niego no ale się nie da. Łapie raz albo dwa razy na 10 prób. Bez sensu jest że trzeba w jakiś ekwilibrystyczny sposób przykładać palec, miałem wcześniej telefon z czytnikiem w klawiszu do odblokowywania i bez porównania lapiej dzialal. 

0 Like