Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

A52 5G vs A52 4G vs A72 4G vs A72 5G vs A71 - pe care să îl alegi?

(Subiect creat la: 17-04-2021 09:20 PM)
1105 Vizualizări
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Prin această postare îmi doresc să clarific niște lucruri importante despre aceste dispozitive și să vă spun o părere din perspectiva unui utilizator basic.
 Pentru ca această recenzie să fie cât mai utilă și mai neplictisitoare o să creez cinci profiluri foarte populare de utilizator: 

1. Stilul fashion & photographer 
 Vrei un telefon elegant, frumos, subțire și mare? Care mai face și fotografii bune, care are o baterie generoasă și un ecran perfect calibrat pentru vizionare video? 

2. Stilul Gamer 
 Vrei să te joci, dar nu ai cel mai ridicat buget? Să ai un display mare 120 Hz AMOLED și un procesor 5G puternic? Difuzoare stereo și încărcare rapidă 25 W cu încărcătorul din pachet?  

Atenție!!!!!! Samsung Galaxy A72 5G a fost adus în România doar pentru cei care fac recenzii/review-uri. Deocamdată în România nu se comercializează oficial. 

3. Stilul Social - Media
Vrei să faci multe fotografii și să fi activ mereu pe platformele social - media? Vrei să te țină bateria și să ai un display mare, dar nu te interesează mult performanțele grafice ale telefonului? 

4. Stilul "mereu pe grabă" 
 Vrei difuzoare de calitate? Vorbești mult la telefon? Vrei camere de calitate și baterie generoasă? 

5. Stilul productiv 
 Vrei ca telefonul tău să aibă un procesor rapid 5G care să îți ducă cu brio toate aplicațiile tale solicitante? Vrei un ecran generos și o autonomie bună?  

Observații. Am utilizat cel puțin două-trei zile aceste dispozitive (excepție făcând A72 5G cu care am petrecut doar o zi din motive clare, așadar m-am informat mai mult despre el pe internet), astfel am o părere clară și bine definită despre aceste dispozitive.  

Lucruri de reclarificat.  
 Din imaginile de prezentare ați putea să fiți păcăliți de designul seriilor A 2021: nu au acel design mat și prelucrat prin procedee complexe ca pe seriile S și Note mai scumpe. Cel mult e un material reciclat care vă poate părea oarecum ciudat. Recomand ca de fiecare dată o husă. Samsung face huse frumoase și puteți ascunde acel spate controversat. 
28 Răspunsuri
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Salut,
Nu am fost atât de norocos ca voi să interacționez cu aceste noi modele, dar cel puțin din pozele prezentate, matul acela de pe spate arată chiar bine!
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Arată! Și eu am spus acest lucru înainte să pun mâna pe ele! Arată foarte ciudat pe acel albastru și în special pe nuanțele deschise. Pe negru cel puțin vizual arată destul bine, dar tactil e destul de ciudată experiența.
DucuRaducu
Troubleshooter
Opțiuni
Super recenzie! 👍
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Mulțumesc pentru că apreciezi ceea ce fac.
DucuRaducu
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare! Este de asteptat ca telefoanele "mid-range" sa nu aiba materialele premium folosite la cele "flagship". Si nici performante sau optiuni. Ca altfel nu s-ar mai justifica diferenta mare de bani dintre ele.
Cati ar mai cumpara telefoane din gama S si Note daca cele din gama A sunt la fel, mai ales ""sub capota", dar la un pret muult mai mic?😁
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Mai sunt destule telefoane mid-range care au design și materiale nu de cea mai bună calitate, dar de o calitate bună. Poate dacă aceste telefoane erau mai subțiri și rotunjite pe colțuri poate că păreau mai arătoase (așa ca anul trecut). Dar majoritatea le vor pune diferite huse și vor arăta ok. Pe negru artă bine vizual, dar pe cele mai deschise arată ca un capac de WC - și Dan Dragomir spune că designul al acestor telefoane nu este cel mai inspirat.
DucuRaducu
Troubleshooter
Opțiuni
Nu m-ar deranja foarte tare problema legata de culoare, daca ar fi o diferenta de bani. Si de obicei este. Oricum imi "inzestrez" telefoanele cu Spigen neo hybrid. 😁.
Marius_M
Legend
Opțiuni
Salut! Deocamdată A72 5G Eu personal încă nu am auzit să fie lansat.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

In Romania nu o sa fie lansat / disponibil decat pe canale neoficiale.

DucuRaducu
Troubleshooter
Opțiuni
Se pare ca prietenii nostri indieni ar fi printre primii. 😁
PuriceGabriel
Helping Hand
Opțiuni
Ba da. Este lansat și la noi în România. Este la altex,dar și pe emag.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

5G ? Ma indoiesc. Ce vezi acolo sunt 4g. 5G e doar la A52.

PuriceGabriel
Helping Hand
Opțiuni
A,da. Este doar cu 4g.
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Da. A fost adus în România doar pentru cei care fac review.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Esti sigur ca era varianta 5G? Inca nu a fost lansat nicaieri..

DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Am testat foarte modele în aceste zile, nu îmi amintesc care și cum a fost 4G sau 5G. Cei care fac review au avut ocazia să utilizeze acest model. Deocamdată în România nu este disponibil.

Screenshot_20210417-221921_Samsung Internet Beta_13909.jpg

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Pai nu, ce spun eu este ca telefonul asta nu exista inca. Se zvoneste ca nici nu o sa il mai lanseze, dar na, tu stii mai bine ce ai testat, nu te contrazic daca esti sigur 🙂

DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Da. M-am informat mai bine. Singurul loc unde A72 5G - care era o versiune de India neoficială a fost prezent la un cunoscut magazin Samsung dintr-un mall din București, acolo unde și am interacționat cu ele. Și din fotografiile pe care le-am făcut acolo scria că Samsung Galaxy A72 5G nu este la precomandă deoarece nu este lansat oficial. A fost o eroare de a mea. Deoarece era o rutină ca Samsung să aibă (cel puțin la capitolul telefoane) să fie majoritatea celor importante lansate și în România.
Îmi cer iertare pentru eroarea mea . A fost prea multă tehnologie chiar și pentru mine într-o singură săptămână. Conferințe peste conferințe - lansări peste lansări. Obositor și crează erori ca acestea. 😕💸
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Sper ca a fost doar obositor si ca nu ai cules si altceva de pe la conferinte, tindand cont de contextul actual! 
Stay safe! 🙂

DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Sper. Adică eu mă asigur destul de bine că informațiile sunt corecte înainte de a începe o postare. Dar se mai pot isca diverse erori/greșeli. Iar pentru asta sunteți voi, să îmi evaluați conținutul. Cu cât voi îmi oferiți mai multe feedback-uri cu atât calitatea și utilitatea acestor articole va fi mai bună.

1618689989468.gif