Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

A52 5G - trzeszczący głośnik, zła jakość rozmów

(Temat utworzony: 16-04-2021 09:53 PM)
8382 Wyświetlenia
ryba321
Explorer
Opcje

Jestem zdegustowany jakością rozmów w tym telefonie. Głośnik trzeszczy, harczy totalna porażka. Nigdy z czymś takim nie miałem doczynienia. Problem dotyczy obu kart sim.

58 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MJ-Mario, jeżeli przywracałeś ustawienia fabryczne bez kopii i problem występuje w dalszym ciągu to konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

MJ-Mario
Explorer
Opcje

Cześć,

@Kacper2 - nie robiłem po aktualizacji Hard Reset-u. 

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@MJ-Mario Możesz spróbować zrobić. 

0 Like
Seba001
Pioneer
Opcje
Dzisiaj po raz kolejny zgłosiłem problem z głośnikiem rozmów na support Samsunga. Po dłuższych testach wydaje mi się, że po ostatniej aktualizacji A526BXXU1AUE1 występuje on u mnie rzadziej, bo raz na kilka rozmów jest co najmniej jedna z zauważalnym delikatnie efektem przesterowania i taka, gdzie jest ten efekt już bardzo uciążliwy. A zatem u mnie problemu napewno nie rozwiązała.
0 Like
MJ-Mario
Explorer
Opcje

Witam, może będzie to przydatne dla 8nnych użytkowników tego modelu telefonu Samsung galaxy a52 5g. Po aktualizacji oprogramowania do wersji z czerwca A526BXXU1AUE1problemy z trzeszczącym głośnikiem ustały. Teraz głośnik działa normalnie da się rozmawiać i nie trzeszczy jak wcześniej miało to miejsce.

Pozdrawiam!

ojciec_pijo
First Poster
Opcje
U mnie tak samo trzeszczy ten głośnik!
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@ojciec_pijo, czy sprawdzałeś wskazówki z tego wątku?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Rafik1014
First Poster
Opcje
Po kilku miesiącach w a54 5g zaczął trzeszczeć głośnik czy samsung naprawi to za darmo w ramach gwarancji ?
0 Like
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Jak z każdym sprzętem i usterką: jeśli to wada "samoistna" - tak, jeśli to skutek niewłaściwego użytkowania (zalania, zanieczyszczenia, etc.) - przeczytaj warunki gwarancji...
0 Like
Gabarosik
Helping Hand
Opcje
A czy do głośnika się coś dostało jakieś zalanie czy grzebałeś coś przy tym?
0 Like