Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

A52 5G - ecranul se face alb cand sun sau cand primesc apel

(Subiect creat la: 31-10-2021 07:31 AM)
1720 Vizualizări
Raluca00
Explorer
Opțiuni

Bună dimineața! In luna Aprilie am castigat un A52 5G in cadrul Campaniei Samsung Members Week iar recent intampin probleme cu el. Are idee careva de ce o ia razna ecranul cand sunt sunata sau cand sun eu, adica reactioneaza ca si cum ar face scurt circuit si se face alb.

7 Răspunsuri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
L-ai scăpat pe jos??
0 Aprecieri
Raluca00
Explorer
Opțiuni
Nu
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Trimite-l în service mai bine !
Stăne
Pioneer
Opțiuni
Am găsit asta pe un forum Samsung... Sper să ajute Screenshot_20211031-111413_Chrome_10406.jpg
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu are legatura. In articol este vorba de cativa pixeli din zona senzorului de proximitate iar @Raluca00 a spus ca i se face tot ecranul alb. Cel mai probabil este un defect care se poate rezolva in service pe garantie

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Bună @Raluca00 !

Ai fost cu telefonul în service? Care a fost diagnosticul? S-a rezolvat problema?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
Raluca00
Explorer
Opțiuni
Bună ziua! Am dat mail la departamentul servicii clienti de la Samsung si nu mi s-a raspuns dar mi s-a raspuns in aplicatie si mi s-a spus sa fac cateva setari, totul arata ca este ok, momentan mai are momente cand face in acel fel si momente cand nu face. Telefonul este in garantie, nu as vrea sa il duc la cineva sa i se duca garantia