Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

A51 Samsung îmi face probleme la semnal!!!

(Subiect creat la: 05-02-2021 06:52 AM)
1095 Vizualizări
dmaxi
Journeyman
Opțiuni
Îmi spune din ce în ce mai multa lume ca nu am semnal!!! De exemplu pierd semnalul pe ambele cartele,trebuie să-l inchid și sai dau restart,iar apoi îmi revine semnalul,am incercat și am scos o cartela dar la fel face!!! Poate sa ma ajute cineva cu un sfat!!
0 Aprecieri
7 Răspunsuri
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
poate s-au demagnetizat cartelele..mergi la un partener de rețea să-ti dea altele noi și cu aceleași numere!
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
posibil sa fie cartela/le vechi ? le ai de mult ? ai vorbit cu operatorul sa ii aduci la cunostinta ca se pierde semnalul ?
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Incerca sa faci schimb intre ele. Daca nu, cum au zis si colegii mai sus, poate e momentul sa le schimbi.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Poti incerca cu o resetare setari retea. Va uita retelele wireless cunoscute si dispozitivele bluetooth asociate.

dmaxi
Journeyman
Opțiuni
mulțumesc pentru răspunsuri,am fost la Germanos în Basarab și am schimbat cartela care era pe abonament,iar cealaltă cartela e noua!!! am făcut schimb intre ele,am sunat și la Telekom miau dat setările de 3 ori!!! mai rămâne sai dau o resetare de rețea!! o idee buna!!! mulțumesc tuturor
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Sa ne tii la curent daca se rezolva cu resetare! 🙂

dmaxi
Journeyman
Opțiuni
aseară iar dat resetare rețea și aștept sa vad dacă mai se blochează semnalul!!!