Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

A51 - cat costă ecranul si unde il pot schimba?

(Subiect creat la: 02-06-2021 08:24 PM)
5372 Vizualizări
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni

Am samsung galaxy a51 și ma gândesc în câteva luni sa schimb display-ul telefonului ca e zgâriat. Și ma gândeam de unde pot cumpăr și sa îl și trimit direct la service oriunde dar sa fie în România. Sper ca înțelegeți .

2 Soluţii
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Il trimiti direct in service-ul autorizat Samsung (verifica pe site la ESD ca stiu ca au retea mare in toata tara). Nu trebuie sa il cumperi tu, cei de la service au si piesa de schimb nu iti fac instalarea separat. Piesa trebuie luata de la ei ca sa nu existe probleme legate de garantia lucrarii.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Este una din firmele care asigura service oficial pt produse Samsung. Gasesti detalii pe site-ul lor pe care il pun mai jos. Tot acolo gasesti si locatiile unde au centre de reparatii. Iti recomand sa suni la ei si sa vezi cum procedezi, cat costa, etc

https://esdservice.ro/

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

2 Soluţii

18 Răspunsuri
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Il trimiti direct in service-ul autorizat Samsung (verifica pe site la ESD ca stiu ca au retea mare in toata tara). Nu trebuie sa il cumperi tu, cei de la service au si piesa de schimb nu iti fac instalarea separat. Piesa trebuie luata de la ei ca sa nu existe probleme legate de garantia lucrarii.

Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
mulțumesc de ajutor pana ala urma am dat de cap mulțumesc o sa vad pe parcursul luni
0 Aprecieri
Cris670
Helping Hand
Opțiuni
A51 Screenshot_20210602-235521_Brave.jpg
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
mulțumesc mult pentru ajutor
Cris670
Helping Hand
Opțiuni
Cu plăcere!Modulul display conține și rama plus bateria din câte știu eu
NicolaeGuță
Explorer
Opțiuni
Bateria are preț separat, și nu se înlocuiește împreună cu modulul display, sunt 2 componente diferite
Cris670
Helping Hand
Opțiuni
La cele Premium știam ca vin și cu baterie inclusa asa era modulul display acum nu știu cum o veni pentru A51 este deoarece este prea ieftin prețul într adevăr ca să conțină și bateria
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Este una din firmele care asigura service oficial pt produse Samsung. Gasesti detalii pe site-ul lor pe care il pun mai jos. Tot acolo gasesti si locatiile unde au centre de reparatii. Iti recomand sa suni la ei si sa vezi cum procedezi, cat costa, etc

https://esdservice.ro/

Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
mulțumesc mult pentru tot
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cu placere

Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
da știu dar nu m a dus capul când l am luat dar na😅
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
Eu am A51 de 2 ani si cand ma uit la el zici ca e scos din cutie acum
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
Eu de orice telefon am grija
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
La mine asa a fost orice telefon am avut grijă de el si s3 s5 am avut
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
Da, am avut si telefoane pe butoane
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Deci ai mare dreptate 😊
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
mi am luat a52 :smiling-face: și cum spuneai tu "documentezi" asta am făcut când voiam sa îl iau numai pe yt eram cu Samsung Galaxy a52
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
mulțumesc plus cum l am scos din cutie direct folie :smiling-face:
0 Aprecieri