Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

[A50] Samsung galaxy a 50 wyświtla się informacja o przegrzaniu

(Temat utworzony: 16-11-2019 11:41 AM)
8298 Wyświetlenia
Szymon8
Apprentice
Opcje

Od dwóch miesięcy  posiadam samsunga galaxy a 50 i sprawował się dobrze. Niestety kilka dni temu wyświetliła mi się informacja że telefon się przegrzewa , wyłączył się wszystkie aplikację i dało się tylko wykonywać połączenia alarmowe. Ku mojemu zdziwieni telefon był zimny , wogóle nie nagrzany od tamtego czasu sytącja ta powtarza się kilka razy dziennie ,a za każdym razem telefon nie jest wcale gorący. Proszę o pomoc!Screenshot_20191114-182653_One UI Home.jpgScreenshot_20191114-200603_One UI Home.jpgScreenshot_20191115-072232_One UI Home.jpgScreenshot_20191115-111541_Facebook.jpg

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Szymon8
Apprentice
Opcje

niestety i to nie pomaga rozumiem ze mam go oddać na gwarancję?

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
11 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szymon8, to z pewnością nie jest normalne zachowanie telefonu. Czy w ostatnim czasie instalowałeś dodatkowe aplikacje? Spróbuj na początek wykonać wipe cache partition.

0 Like
Szymon8
Apprentice
Opcje

Po pańskiej odpowiedzi wykonałem to zgodnie z poradnikiem jednakże niestety nie pomogło

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szymon8, proponuję w takim razie wykonać hard reset. Zabieg ten usunie wszystkie dane z telefonu. Nie zalecam przywracania kopii zapasowej ponieważ wraz z nią mogą zostać przywrócone błędy. Jeżeli problem będzie występował w dalszym ciągu to obawiam się, że konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

0 Like
Rozwiązanie
Szymon8
Apprentice
Opcje

niestety i to nie pomaga rozumiem ze mam go oddać na gwarancję?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szymon8, dokładnie tak. Na forum nic więcej nie wymyślimy. Potrzebna jest wizyta w serwisie.

0 Like
Bauer9
First Poster
Opcje

Cześć , czy udało się rozwiązać problem? Mam to samo. Telefon nie reaguje na jakiekolwiek dzialania

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Bauer9  Jeśli masz, to samo to pozostaje Ci serwis.

0 Like
Bauer9
First Poster
Opcje
Robili w serwisie jakiś kłopot z gwarancją?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Bauer9  Czy oddawałeś już telefon do serwisu ? Bo nie za bardzo Cię rozumiem ?

0 Like