Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A5] Synchronizacja chrome

(Temat utworzony: 17-12-2017 09:48 AM)
1323 Wyświetlenia
Batoner
Student
Opcje

Mam problem by zsynchronizowac chrome. Kupilem dwa samsungo a5 2017 i na każdym ten sam problem. Nie można uruchomić. W ustawieniach konta Google w synchronizacji jest info że synchronozacja chrome wyłączona. 

Gdy wchodzę w chrome w ustawienia tam też nie moge uruchomić synchronizacji.

Inne synchronizację normalnie działają.

Pierwszy raz mam problem z takim czymś. Może ktoś zna sposób na rozwiązanie tego.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Czyli przeglądarka na kompie nie ma blokad?
Czy w ustawieniach telefonu masz aktywne aktualizacje automatyczne? I czy w tym właśnie menu nie możesz aktywować synchronizacji?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Rozumiem, że "Nie można uruchomić" odnosi się do synchronizacji przeglądarki?
Sprawdź opcje synchronizacji w wersji desktopowej, być może tam masz blokadę.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Batoner
Student
Opcje
Właśnie nie ma blokad. Tylko na tym sprzęcie czyli a5 2017 mam taki problem. Telefony zmieniam bardzo często i nigdy nie było problemu
0 Like
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Czyli przeglądarka na kompie nie ma blokad?
Czy w ustawieniach telefonu masz aktywne aktualizacje automatyczne? I czy w tym właśnie menu nie możesz aktywować synchronizacji?

Batoner
Student
Opcje

Stary dzięki pomoc z automatyczną synchronizacja pomogła. Teraz już działa. Trzeba była dac automatyczna. Wielkie dzieki

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Nie ma za co, po to jest to forum :winking-face:

0 Like